VoleybolIsabelle Haak: Türk takımlarını bekliyoruz

Isabelle Haak: Türk takımlarını bekliyoruz

22.08.2024 - 10:01 | Son Güncellenme:

VakıfBank'ın eski yıldızı Isabelle Haak, Imoco'daki yeni sezonu ve Şampiyonlar Ligi'ndeki rakipler Fenerbahçe, Eczacıbaşı ve Vakıfbank hakkında açıklamalarda bulundu.

Isabelle Haak: Türk takımlarını bekliyoruz

İtalyan medyasından Tribuna di Treviso'ya konuşan İsveçli yıldız Isabelle Haak, yeni sezon öncesi Imoco'nun durumu ve rakipler hakkında açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE, ECZACIBAŞI VE VAKIFBANK SEVİYELERİNİ KORUDULAR
Avrupa’da sizi en çok hangi takımlar zorlayacak? Bireysel düzeyde dünyanın en iyi pasör çaprazı olarak kendini görüyor musun?
Türk takımlarını elbette bekliyoruz, VakıfBank, Eczacıbaşı ve Fenerbahçe; Şampiyonlar Ligi'ndeki yüksek seviyelerini korudular, nasıl bir performans sergileyeceklerini merak ediyorum. Kendime gelirsek bu konu hakkında analiz etmek bana düşmez; söyleyebileceğim tek şey bu pozisyonda birçok güçlü isim bulunduğu.”

Isabelle Haak: Türk takımlarını bekliyoruz

BASKIYA ALIŞIĞIZ
Her şeyi yeniden kazanma zorunluluğunun baskısıyla nasıl başa çıkacaksınız?
“Her zaman olduğu gibi beklentileri grup içinde paylaşarak yöneteceğimize inanıyorum. Bu kulüp, kazandığı zaferler sayesinde her yıl yaptıklarını tekrarlama zorunluluğunun baskısını taşıyor, bu bizim maçtan maça alışık olduğumuz bir şey. Burada tekrar her şeyi kazanmak istiyorum.”

Haberin Devamı


OLİMPİYAT CEVABI
Uluslararası düzeyde en güçlü oyunculardan birisin, henüz bir Olimpiyat oynamadığın için pişmanlık duyuyor musun?

Özlediğim bir deneyim, şimdi milli takımla yeni bir yolculuğa başlayacağım. Farklı olacak, takımın büyümesine katkıda bulunmak ve Oyunlara katılmayı umuyorum. Şu anda daha düşük bir seviyedeyiz, her yıl ileriye doğru birkaç adım atmamız gerekecek.

Yazarlar