Fenerbahçeİrfan Can Eğribayat'tan Badou N'Diaye tepkisi! 'Önce insan olsun'

İrfan Can Eğribayat'tan Badou N'Diaye tepkisi! 'Önce insan olsun'

26.04.2025 - 21:16 | Son Güncellenme:

Fenerbahçe forması giyen İrfan Can Eğribayat, Gaziantep FK maçından sonra konuştu.

İrfan Can Eğribayattan Badou NDiaye tepkisi Önce insan olsun

Süper Lig'in 33. haftasında Gaziantep FK deplasmanında 3-1 kazanan Fenerbahçe'de İrfan Can Eğribayat maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Taraftarla yaşadığı gerilime dair İrfan Can Eğribayat, "Başka şeylerden başlamak istiyorum. Antep'e biz depremde çok fazla yardımcı olmaya çalıştık, onların acılarını yaşamaya çalıştık. Isınmada su istediler, verdim. Attığımız gole sevindiğim için tüm stadyum, kale arkası direkt ana, kız kardeş küfürler, hoş değil. Küfür edene kadar bir kere tepki vermedim. Futbol oyun kuralları içerisinde tepki verdim golden sonra" dedi.

Burak Bozan'ı örnek gösteren İrfan Can Eğribayat, "Takımım 3-1 önde tabii ki zamana oynayacağım. İlk yarıda neler yaptılar. Kaleci Burak çok sevgili kardeşim, ilk yarıda autu 1 dakikada kullanıyor, tepki yok. Biz yapınca tepkiler başlıyor. Direkt ana, bacı küfürler başlıyor. Ben sadece güldüm. 'Allah'ım inşallah bu maçı bize kazandır' dedim. Ama gerçekten yapılan hoş değil. Gollerde sevindim, daha da kışkırdılar" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

Son olarak Badou N'Diaye ile yaşadığı tartışmaya dair İrfan Can Eğribayat, "N'Diaye maçtan sonra sırtıma dirsek atıyor. Haftaya Beşiktaş maçı var, ben ona bir şey yapamıyorum. Nerenin futbolcusu olduğunu iyi biliyorum. Önce insan olsun" ifadelerini kullandı.

KEŞFETYENİ
Survivor'dan elenen Pınar'ın eşinden aşk dolu paylaşım
Survivor'dan elenen Pınar'ın eşinden aşk dolu paylaşım

Cadde | 26.04.2025 - 08:44

Survivor Pınar'ın müzisyen eşi Erhan Seçkin'den aşk dolu bir paylaşım geldi.

Yazarlar