Voleybolİlkin Aydın: Heyecanım ve stresim yüksekti

İlkin Aydın: Heyecanım ve stresim yüksekti

01.08.2024 - 15:30 | Son Güncellenme:

Filenin Sultanları'nın Olimpiyat Oyunları'nda Dominik Cumhuriyeti'ni yenmesinin ardından İlkin Aydın maç sonu açıklamalarda bulundu.

İlkin Aydın: Heyecanım ve stresim yüksekti

Olimpiyat Oyunları'nda Filenin Sultanları 2'de 2 yaparak adını çeyrek finale yazdırdı. Dominik CUmhuriyeti maçında 10 sayı bulan İlkin Aydın açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

HEYECANIM VE STRESİM YÜKSEKTİ
"Bugün ilk kez ilk altı olarak olimpiyat maçına çıktım. Sahadaki heyecanım ve stresim çok yüksekti. Dominik karşısında sergilediğimiz tavır ve oynadığımız oyundan dolayı bütün takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Burada hiçbir maçı ortalama oynayarak kazanamazsınız, hepsinde iyi oynamanız gerekiyor."

ATAK GÜCÜMÜZ VARGAS İLE GEÇİLEMEZ OLUYOR
"Takımımızdaki herkes atak konusunda çok yönlü, çok sert, çok agresif. İyi manşet aldığımız zaman önüne geçilemeyen bir atak gücümüz oluyor. Vargas bunun başında geliyor. Hem çok kuvvetli hem de çok yönlü. O yüzden iyi manşet alınca biz de atak konusunda rahatlıyoruz."

SABAH 5'TE KALKIYORUZ
"Sabah 5'te uyanıyoruz. Uzun süredir buranın hazırlığını yapıyorduk. Milletler Ligi'nden sonra antrenmanlara başladığımızdan bu yana sabahları erken kalkıyoruz. Çok keyifli olduğunu söyleyemem sabah gelmenin ama yine de bizi zorlayan bir şey yok. Biz buna fazlasıyla çalıştık.''

Haberin Devamı