Dünyadan FutbolIgor Tudor'un yeni maaşı 250 bin euro

Igor Tudor'un yeni maaşı 250 bin euro

24.12.2019 - 11:26 | Son Güncellenme:

Hırvatistan'ın köklü kulüplerinden Hajduk Split, bir dönem Türkiye'de Galatasaray ve Kardemir Karabükspor'u çalıştıran teknik direktör Igor Tudor ile anlaştı. Yeni görevine önümüzdeki ay başlayacak deneyimli teknik adamın, alacağı ücret hayretle karşılandı.

Skorer'in edindiği bilgiye göre Tudor, Hajduk Split'te sadece yıllık 250 bin euro kazanacak. Bu rakam Galatasaray'daki ücretiyle karşılaştırılınca ortaya büyük bir fark çıktı.

Haberin Devamı

Cim Bom'da kazancı 1.5 milyondu

Igor Tudor, iki sene önce başında olduğu sarı-kırmızılı ekiple yıllık 1.5 milyon euro'ya anlaşmıştı. Hajduk'taki kazancının, bu rakamın 6'da 1'i olması dikkat çekti.

Udinese'de yıllığı 600 bin euro'ydu

Galatasaray ile yollarını ayırdıktan sonra gittiği Italya'da ise bu iki rakamın ortasında bir kazancı vardı. Igor Tudor'un Udinese'deki yıllık maaşı 600 bin euroydu.

Igor Tudorun yeni maaşı 250 bin euro

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.

Yazarlar