Galatasarayİbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'da transfer dönemi sona erdi

İbrahim Hatipoğlu: Galatasaray'da transfer dönemi sona erdi

26.08.2024 - 17:38 | Son Güncellenme:

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, transfer gündemiyle ilgili çarpıcı mesajlar verdi.

İbrahim Hatipoğlu: Galatasarayda transfer dönemi sona erdi

Galatasaray Sportif A.Ş. Başkan Vekili İbrahim Hatipoğlu, Şampiyonlar Ligi'ndeki Young Boys maçı öncesi çarpıcı mesajlar verdi.

Haberin Devamı

DEVLER LİGİ İÇİN 24 SAAT VAR
"Galatasaray ait olduğu yere ulaşması için son 24 saati var. Herkesten maça konsantre olmalarını istiyorum. Bu maçın havasını ve atmosferi bugünden oluşturmalıyız. Konuşulacak tek şey takımımıza nasıl yardımcı olabilirizdir. Bunu defalarca başardık. Yarın da her zamanki gibi bir atmosfer oluşacağına inanıyorum. Kenetlenelim, takımımız için hep birlikte mücadele edelim. Hocamıza ve teknik heyetimize destek vererek kendi üzerimize düşeni yapalım."

 

"Biz son iki yılın şampiyonuyuz. İstemediğimiz bir Süper Kupa maçıyla başladık. Çok üzgünüz evet ama lige de iyi başladık. İsviçre'de şanssız bir penaltı ile maçı kaybettik. Bizim için önemli olan sadece bu maça odaklanmak. İsviçre Avrupa'nın önemli bir futbol ülkesi. Bunu unutmamak gerekir. Bugün için konsantrasyonu artırmamız gerekiyor."

Haberin Devamı

TRANSFER DÖNEMİ SONA ERDİ
"Transfer dönemi bizde Young Boys maçı öncesi sona erdi. Ondan önce hiç transfer konuşmadık. Bizim gündemimizde transfer yok. Gerekli yerlere takviyeyi yaptık. Elbette bundan sonra yeni ligde, yeni planlarla hareket edeceğiz. O dönem buna bakacağız. Şu anda ne gidenler ne de gelenler için transfer gündemi yok."