Konferans Ligiİbrahim Hacıosmanoğlu: Marka değerini hep birlikte yükseltmemiz lazım!

İbrahim Hacıosmanoğlu: Marka değerini hep birlikte yükseltmemiz lazım!

29.08.2024 - 01:27 | Son Güncellenme:

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Başakşehir - St. Patrick's Athletic maçının ardından konuştu.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Marka değerini hep birlikte yükseltmemiz lazım

UEFA Konferans Ligi'nde Başakşehir'in St. Patrick's Athletic'i 2-0 mağlup ettiği maçı tribünden takip eden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başakşehir'i tebrik ederek sözlerine başlayan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, "Öncelikle Başakşehir'i tebrik ediyorum. Biz bunlara milli maç olarak bakıyoruz, kulüp bazında bakmıyoruz. Alınan her galibiyetin Türk futbolunun marka değerine de katkısı oluyor" dedi.

Galatasaray'ın maçını da izlediğini belirten TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, "Play-off turu maçları önemliydi. Galatasaray maçına çok üzüldüm. Türk takımlarının Şampiyonlar Ligi'ne direkt katılması lazım. Young Boys, Galatasaray'ın rakibi değil. Bütün Türkiye gibi biz de üzüldük" diye konuştu.

TRT Spor'a açıklamalarda bulunan TFF Başkanı Hacıosmanoğlu, Türk futbolunun marka değerinin hep birlikte yükseltilmesi gerektiğini dile getirdi:

"Dediğim gibi bu maçlara milli maç olarak bakıyoruz. Çok başarılı olalım, 5 takımla değil, 6-7 takımla gidelim Avrupa'ya, Şampiyonlar Ligi'ne direkt 2 takımla gidelim. Bu futbolun marka değerini hep birlikte yükseltmemiz lazım."