Trabzonsporİbrahim Hacıosmanoğlu: Darısı diğer takımların, milli takımın başına!

İbrahim Hacıosmanoğlu: Darısı diğer takımların, milli takımın başına!

28.04.2025 - 22:09 | Son Güncellenme:

TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, UEFA Gençlik Ligi'ndeki finalin ardından konuştu.

İbrahim Hacıosmanoğlu: Darısı diğer takımların, milli takımın başına

Trabzonspor, UEFA Gençlik Ligi'nin finalinde Barcelona'ya 4-1 mağlup oldu. Trabzonspor'un oynadığı maçı Nyon'da takip eden TFF Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu müsabaka sonrası açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Genç oyuncuların performansını değerlendiren İbrahim Hacıosmanoğlu, "Tarih yaşattılar bize. Bu maç için çok ümitliydim. Daha önceki maçta da özellikle Barcelona ile eşleşmek istediğimi söylemiştim. İki önemli kalecimiz eksikti, talihsiz iki gol yedik. Sonuçta Barcelona'ya yenildik ama çocukların hepsinin alnından öpüyorum, onlara sahip çıkmak lazım" dedi.

Diğer takımların da bu başarıları yakalaması gerektiğini ifade eden İbrahim Hacıosmanoğlu, "Şampiyonlar Ligi finalinde Barcelona ile oynuyorsunuz, önemli bir adım. Darısı diğer takımların, milli takımın başına, gurur duyduk" şeklinde konuştu.

KEŞFETYENİ
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'
Dünyanın en güzel kadını seçildi! 'Gençken zaten herkes güzel olur'

Cadde | 28.04.2025 - 07:01

62 yaşında Demi Moore, ‘Dünyanın En Güzel Kadını’ seçildi.

Yazarlar