Skorer‘Her maç final’

‘Her maç final’

25.03.2011 - 01:32 | Son Güncellenme:

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, iç saha stresini üzerlerinden atmaları gerektiğini söyledi, “8 final maçımız kaldı. Şampiyonluk kolay değil” dedi

‘Her maç final’

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile baş baş bir mücadele sürdürdüklerini belirterek, “Bursaspor’da geriden gelebilir ama şu an yarış iki takım arasında gidiyor. Şampiyon olmak kolay değil. İç saha stresini üzerimizden atmalıyız. Bundan sonraki her maç final” dedi.
Ligdeki birkaç maçı son dakikalarda attıkları gollerle kazandıklarını vurgulayan Şener, “Yıllar önce Beşiktaş 90+1’de attığı gollerle çok maç almıştı. Bizim performansımız da onlara benziyor. Kendi sahamızdaki maçlarda gol atamamamız stres yaratıyor” diye konuştu.

Haberin Devamı

‘G.Saray’ın gücü belli’Konyaspor maçıyla iç sahadaki kötü gidişe bir son vereceklerine inandığını belirten bordo-mavili kulübün başkanı konuşmasını şöyle noktaladı: “Konyaspor, ardından ise Galatasaray’la oynayacağız. İç saha stresini Konyaspor maçıyla üzerimizden atarız. Galatasaray ise çok büyük bir camia. Bu sene biraz sıkıntı yaşadılar. Ancak güçleri belli. Onlardan üç puan almamız lazım.”

Pasaport krizi
Trabzonspor’un Suudi Arabistan seyahati tatsız başladı. Ittihad takımıyla oynayacağı hazırlık maçı için Cidde’ye giden bordo-mavili kafile pasaport kontrolünde tam iki saat bekletilince Teknik Direktör Şenol Güneş planlanan basın toplatısını iptal etti. Kafile ile birlikte Cidde’ye giden gazetecilerin de aynı uygulamaya maruz kalması rahatsızlık yaratırken, olaya tepki gösteren Güneş basın toplantısı düzenlemekten vazgeçti. Futbolcular maçın oynanacağı statta bir antrenman yaptı.