BeşiktaşHEM OYNARIM HEM UZATIRIM

HEM OYNARIM HEM UZATIRIM

16.11.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Teknik direktör Samet Aybaba’nın pazar günü oynayacağını açıkladığı 26 yaşındaki oyuncu, futbol komitesiyle yaptığı ön görüşmede “Beşiktaş’ta çok mutluyum. Kontratımı uzatırız, benim için hiçbir problem yok” dedi

HEM OYNARIM HEM UZATIRIM

BEŞİKTAŞ’IN saha içindeki generali Manuel Fernandes hem pazar günü Medical Park Antalya maçında oynayacak hem de sözleşmesini uzatacak... Bu sezon sergilediği futbolla siyah-beyazlı taraftarları mest eden Portekizli oyuncu, Beşiktaş’ın dün A2 Takım’la yaptığı hazırlık maçında da oynayamadı ancak teknik direktör Samet Aybaba onun hakkında müjdeli haberi verdi. Ayrıca 26 yaşındaki futbolcu kontratının uzatılmasına da çok sıcak baktığını yönetime bildirdi.

Haberin Devamı

‘BEŞİKTAŞ’I SEVİYORUM’

SİYAH-BEYAZLILARIN dün A2 Takım’la oynadığı ve 1-0 kazandığı maçta sakatlığı nedeniyle forma giyemedi Fernandes. Bursa maçında aldığı darbe nedeniyle sol dizi şişen Fernandes’in hafta başından bu yana idmanlara çıkamaması teknik heyet ve taraftarları endişelendiriyordu.

ANCAK Ayababa dün Fernandes’in Antalya maçında oynayabileceğini açıkladı. “Yarın (bugün) bizimle olacak” diyerek, yıldız oyuncunun bugün takımla çalışabileceğini belirten Aybaba “A2 Takım’la yaptığımız maçta tedbir amaçlı oynatmadık. Bir aksilik olmazsa Fernandes pazar günü oynar” diye konuştu.

ÖTE yandan siyah-beyazlı yönetim de Manuel Fernandes ile 2013-14 sezonu sonunda bitecek olan sözleşmesinin uzatılması konusunda bir ön görüşme yaptı. Tecrübeli oyuncu, Beşiktaş’ın futbol komitesi üyelerine “Türkiye’yi ve Beşiktaş’ı çok seviyorum. Beşiktaş’tan başka takımda da oynamam. Çünkü burada olmaktan dolayı çok mutluyum.

Haberin Devamı

Sözleşmemin uzatılması konusunda benim tarafımdan hiçbir problem çıkmaz” diyerek bu sezon liderliğine soyunduğu takımına olan bağlılığını da ortaya koymuş oldu.