SkorerHastaneye koştular

Hastaneye koştular

05.04.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Necati Ateş, Gökhan Zan ve Sercan Yıldırım, Kanser Haftası etkinlikleri kapsamında Medical Park Göztepe Hastanesi’ne giderek, kanser tedavisi gören hastaları ziyaret etti

Hastaneye koştular

Sarı-kırmızılı futbolcular, yakın ilgi gösterdikleri hastalara imzaladıkları formaları verdi. Kanser tedavisinde moralin önemine dikkat çeken Necati, “Burada kardeşlerimizi, arkadaşlarımızı ziyaret ettik. Bir nebze de olsa moral verdiysek ne mutlu bize. İnşallah takım halinde gelip onlara moral veririz” dedi. Onkoloji Uzmanı Doç. Dr. Andaç Argon ise erken teşhis sayesinde yüzde 70, 80 arasında hastayı tamamen tedavi edebildiklerini dile getirdi.

Haberin Devamı

Ceza korkusu!
Galatasaray yöneticilerinden Sedat Doğan, futbolda şike iddiaları konusunda gerekenin yapılmaması halinde UEFA’nın tüm Türk takımlarına men cezası vermesinden korktuğunu söyledi. Doğan, AP ajansına yaptığı açıklamada, Galatasaray’ın, yetkililerin harekete geçmemesi nedeniyle cezalandırılmaması ve Şampiyonlar Ligi’nden geleceği umulan 40 milyon euroyu kaybetmemesi gerektiğini ifade etti. ”Galatasaray, her an her şeye hazırdır” ifadesini kullanan Doğan, kulübün gerekirse Spor Tahkim Mahkemesi’ne (CAS) de başvurabileceğini kaydetti.

Aktar, Eder’in istifasını istedi
Galatasaray ile Sivasspor arasında geçtiğimiz günlerde Türk Telekom Arena’da oynanan Ziraat Türkiye Kupası 4. tur maçında konuk ekibin Teknik Direktörü Rıza Çalımbay için “Kapıcının çocuğu” ifadesini kullanan sarı-kırmızılı kulübün Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, Divan Kurulu Başkanı İrfan Aktar tarafından istifaya davet edildi.
Radyospor’a konuşan Aktar, “Galatasaray Kulübü’nün herhangi bir kurulunda görev yapan insanların sözlerine, hareketlerine çok dikkat etmesi lazım. Özür dileyerek bu işi geçiştirmek, arkadaşımızın kendi kanaatidir. Fatih Terim, Abdurrahim Albayrak ve Adnan Öztürk de özür diliyorsa ortada nahoş bir durum var demektir. Bu iş özürle kapanmaz. Serdar Eder istifa etmelidir” dedi.
Rıza Çalımbay ise “Serdar Eder maalesef bu lafları kullanmış. Bunlar üzüntü verici, ama bir kişinin söylediğini Galatasaray’a maletmek yanlış olur. Benden özür dileyen herkese teşekkür ederek, konuyu kapattım” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bakan Kılıç’tan ‘Birlik’ sorusu
Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Ankara’ya giderek, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç’ı makamında ziyaret etti. Tenis akademisi kurma kararı alan sarı-kırmızılıların, Sarıyer’deki tesisler için Bakan Kılıç’tan destek aldığı ayrıca Türk Telekom Arena’nın yanına yapılması planlanan 10 bin kişilik spor salonu için de sözlü başvuruda bulunduğu öğrenildi.
Kılıç’ın, Öztürk’e, Süper Lig Kulüpler Birliği’ni sorduğu ve “Birlik neden toplanmıyor?” dediği belirtildi. Görüşmede, Kulüpler Birliği’nin desteğiyle yapılacak otomobil yarışları için fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Haberin Devamı

Gol gösterisi: 6-2
Galatasaray ve Kardemir Karabükspor’un tarihine imza atan futbolculardan oluşan şöhretler karması, gösteri maçında karşı karşıya geldi. Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları’nın (KARDEMİR) temellerinin atılması ve Karabük’ün kuruluşunun 75. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda oynanan gösteri maçını yaklaşık 2 bin futbolsever izledi.
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz’ın da forma giydiği Galatasaray şöhretler karması keyifli geçen karşılaşmayı 6-2 kazandı.