Çelik çomak

Haberin Devamı

Galatasaray için bu tip maçlar leblebi çekirdek. Rakibi ile çelik çomak gibi oynar, istediği her şeyi yapar mutlaka ve mutlaka skoru alır ve maçı bitirir.
Kadronun her şekli yeterli olur. O yüzden vasat takımlar önünde Galatasaray’ın puan kaybetmesini beklemek sadece boşuna beklentidir.
Hani Gaziantepspor’a da bir şey diyemezsin, bütçesi bu, gücü bu.
Maxim ve Soresku’nun dışında dikkat çekecek tek futbolcu yok. Hal böyle olunca da Galatasaray’ın şov yapması kaçınılmaz.
Ben tersten başlamak istiyorum. Dün en çok beğendiğim futbolcu Berkan oldu.
Hem hücumda hem de savunmada vardı. Gerçekten çok iyi oynadı. Hani Avrupa’dan yeni transfer edilmiş kaliteli yabancı futbolcu görüntüsündeydi.
İlk yarıda ilk dakikadan itibaren kurulan baskıda rakibin direnmesi mümkün değildi. Sağda BAY, solda Berkan’ın geliştirdiği ataklar golün sinyalini vermişti zaten. Bir de ortadan Mertens’in göbek dalışları arkadan Sara’nın desteği beklenen golün çabucak gelmesini sağladı. Özellikle Yunus’un attığı golün tadına diyecek yoktu.
Ama burada takıldığım bir konu var. İlk golde BAY topu koluyla düzeltiyor ve önüne alıyor. Neden VAR müdahale etmiyor?
Hani çarpma filan da değil. Resmen kontrol var. Aslında çarpma bile olsa bu golün iptali gerekiyor. Bence VAR bakmadı bile. Belki de bir iki saniye o kadar.
Neyse bunu hakem hocalarına bırakalım. Ama benim gördüğüm bu...
Maçın 2. yarısında çok rahattı Galatasaray. Gaza bassa skor bundan daha farklı olurdu. Doğrusunu da yaptı.
Ama Gaziantepspor’da Furkan’ın attığı golün efsane olduğunu da söyleyelim.