GalatasarayHakim Ziyech ülkesine rest çekti! 'Kendinizden utanın'

Hakim Ziyech ülkesine rest çekti! 'Kendinizden utanın'

21.09.2024 - 18:20 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Faslı yıldızı Hakim Ziyech, sosyal medya hesabından kendi ülkesine sert çıktı. Hakim Ziyech, Filistin'e yönelik saldırılara sessiz kalmadı.

Hakim Ziyech ülkesine rest çekti Kendinizden utanın

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları devam ederken son tepki Galatasaraylı futbolcu Hakim Ziyech'ten geldi. Hakim Ziyech, kendi ülkesi Fas'a sert çıktığı bir paylaşımda bulundu.

Haberin Devamı

Instagram hesabından paylaşımda bulunan Hakim Ziyech, İsrail'in Filistin'e yönelik saldırıları sonrası çok sert ifadeler kullandı.

Fas'taki hükümetin İsrail'e verdiği desteğe sert çıkan Hakim Ziyech, "Hikayem soykırımı destekleyen ülkemiz hükümetini ve diğer destekleyen tüm ülkeleri de hedef alıyor, kendinizden utanın, yeter artık. Fas'tan ve dünyanın dört bir yanından kardeşlerim, sesinizi yükseltin, sizinleyim. Özgür Filistin" notunu düştü.

İsrail askerlerinin bir Filistin vatandaşının cesedini binadan attığı bir görüntüyü paylaşan Hakim Ziyech, "Bir şeyi açıklığa kavuşturalım. İsrail ve onların bu davranışlarını destekleyen tüm ülkelerin can cehenneme" ifadelerini kullandı.

KUTLAMALARA DAMGA VURMUŞTU

Haberin Devamı

İsrail'in Filistin'e yönelik saldırılarına sessiz kalmayan Hakim Ziyech, geride kalan sezonun sonunda da dikkat çeken bir hamlede bulunmuştu. Yıldız futbolcu, Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarında sırtına Filistin bayrağı dolamıştı.