Türkiye Haberleri Hakan Çalhanoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Almanlar duyurdu

Hakan Çalhanoğlu'nun yeni takımı belli oldu! Almanlar duyurdu

21.06.2024 - 22:29 | Son Güncellenme:

Orta sahaya Joao Palhinha transferini bitirmek adına girişimlerini sürdüren Bayern Münih'in Inter forması giyen milli yıldızımız Hakan Çalhanoğlu'nu gündemine aldığı belirtildi.

Hakan Çalhanoğlunun yeni takımı belli oldu Almanlar duyurdu

Milli Takımımız ile EURO 2024'te mücadele eden Hakan Çalhanoğlu, kariyerinin başladığı Almanya'ya dönebilir. Yıldız oyuncunun Bayern Münih'in gündeminde olduğu duyuruldu.

Haberin Devamı

Bayern Münih'te gözler, orta sahaya yapılacak takviyeye çevrilmiş durumda. Bild'in haberine göre Alman devinde Hakan Çalhanoğlu ismi gündeme geldi. Inter ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunan yıldız oyuncunun orta saha transferi adına Bayern Münih'in hedefleri arasında olduğu belirtildi.

PALHINHA OLMAZSA...

Bayern Münih'in orta saha transferindeki ilk adayın hala Fulham'dan Palhinha olduğu belirtiliyor. Joao Palhinha için Fulham'a yapılan 35 ve 45 milyon Euro'luk ilk iki teklifin reddedilmesi, Bayern Münih'i de yeni arayışlara itmiş durumda.

Daha önce Almanya Karlsruhe, Hamburg ve Leverkusen gibi ekiplerin formalarını giyen Hakan Çalhanoğlu, 2017'de Milan'a transfer olmuş ve sonrasında da 2021'de Inter kadrosuna katılmıştı.

Haberin Devamı