FutbolGünün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

22.10.2022 - 13:02 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe – Başakşehir: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe – Başakşehir mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %49’u karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Cengiz İzmitli’nin Tercihi

Fenerbahçe'de Arao, Zajc ve Emre Mor iyileşti; Başakşehir'de Ndayishimiye cezalı, Touba ve Chouiar maç saati netleşecek... Jorge Jesus ve Emre Belözoğlu'nun sezonun geride kalan kısmındaki oyuncu tercihlerine baktığımda, Süper Lig'de haftanın maçında, maç öncesi ilk 11'leri tahmin etmenin oldukça güç olduğunu fark ettim... Jesus'un 3'lü mü, yoksa 4'lü savunma ile çıkacağını kestirmek zor. Belözoğlu'nun hücumda ve hatta sağ/sol bek bölgesinde hep 2-3 alternatif var... Kesin olan şey ise, Fenerbahçe'nin Kadıköy'de maçlara iştahlı başlaması. İç sahada 7 maçtır fireleri yok fakat Fatih Karagümrük maçı bize, eğer rakip de sinerek oynamazsa şipşak gol bulabiliyor. Bu nedenle; sarı-lacivertli ekip ilk yarıyı önde bitirir mi bilmem ancak ilk yarıda büyük baskı kurup (kurmak isteyip) mutlaka gol bulacaktır.

Haberin Devamı

Manchester City – Brighton: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan maçı Manchester City – Brighton mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Brighton’da Graham Potter’ın ayrılığı sonrasında düşüş devam ediyor. Ligin en zayıf ekiplerinden Nottingham’ı da mağlup edemediler. Son 3 maçta sadece 1 puan çıkarabildiler. Manchester City gibi Avrupa’nın en güçlü ekibi karşısında işleri çok zor olacak. City’nin düşüş içinde olan rakibini farklı mağlup edeceğini düşünüyorum.

Trabzonspor – Sivasspor: Maç Sonucu 1

İddaa programının ‘’Süper Oran’’ bülteninde günün öne çıkan Trabzonspor – Sivasspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %53’ü karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Ömer Necati Albayrak’ın Tercihi

Başakşehir, Ballkani ve son olarak Giresun karşısındaki galibiyetler Sivasspor'u kendisine getirdi. Yiğidolar'ın bu maçlarda kalesinde tek gol görmesi de savunma organizasyonunun toparlandığının kanıtı. Elbette Trabzonspor deplasmanına işleri kolay olmayacak. Trabzon açısından bakarsak; son iki maçtaki beraberliklerin ardından içeride oynanacak Sivas ve Konya müsabakaları Karadeniz ekibinin zirve yolundaki en önemli sınavları. Psikolojik olarak Abdullah Avcı'nın kazanmak adına riskler alması muhtemel. Her halükarda karşılıklı gollerin bizi beklediğini düşünüyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları

Yazarlar