Süper LigGünün En Çok Oynanan Maçları

Günün En Çok Oynanan Maçları

20.03.2022 - 11:54 | Son Güncellenme:

Misli.com’da günün iddaa programı içerisinde en çok oynanan bahisleri ve Misli.com yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik.

Günün En Çok Oynanan Maçları

Fenerbahçe-Konyaspor: Maç Sonucu 1

Haberin Devamı

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Fenerbahçe-Konyaspor mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %37’si ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Efe Uysal’ın Tercihi

Fenerbahçe formda ve moralli. Tek başına maç alan bir kalecisi ve Arda gibi taraftarı heyecanlandıran bir yıldız adayı var. Berisha dahil bütün forvetler son haftalarda gol orucunu bozdu. Üst üste iyi sonuçlar bu sezon büyük başarı sayılacak lig ikinciliği için iddalı duruma getirdi. Bu hedef doğrultusunda Konya direk rakibi. Muhtemelen tribünler dolar ve Fenerbahçe kazanır. Konya hala zirveden kopmayarak ne kadar iyi bir takım olduğunu gösteriyor ama bu sefer işi zor.

Haberin Devamı

Gaziantep-Galatasaray: Maç Sonucu 1

İddaa programının Türkiye Süper Lig bülteninde günün öne çıkan maçı Gaziantep-Galatasaray mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %24’ü karşılaşmada ev sahibi düşünüyor.

Misli.com Ali Naci Küçük’ün Tercihi

Gaziantep ligde tam 6 haftadır kazanamıyor. Oynadıkları son üç maçta da karşılıklı gollere imza atıldı. Skor üretirken kalelerini gole kapatamıyorlar. Benzer bir performans bekliyorum. Galatasaray karşısında skor üreteceklerdir.   Sarı kırmızılı takım her ne kadar Avrupa Ligi’nde Barcelona gibi zorlu bir rakibe karşı oynasa da bu maçta iyi bir mücadele göstermelerini bekliyorum. Ömer ve Mohammed kart cezalısı. Galatasaray da gol atar. KG Var tercihi ideal.

Galatasaray-Merkezeefendi Bld. Basket: Maç Sonucu 1

İddaa programının Türkiye Basketbol Ligi bülteninde günün öne çıkan maçı Galatasaray-Merkefendi Bld. Basket mücadelesini kuponuna ekleyen Misli.com üyelerinin %5’i karşılaşmada ev sahibi ekibin kazanacağını düşünüyor.

Misli.com Yorumcusu Evren İçener’in Tercihi

GS'de koç Ekrem Memnun ile yollar ayrıldı, yerine CSKA'nın yardımcı koçu Pistoilis getirildi. Bu maçta geçici olarak Cenk Akyol koçluk yapacak... Rakp Merkezefendi, Beşiktaş ve Karşıyaka galibiyetleriyle dikkat çekti. Küme düşme hattına 3 galiibiyet uzaktalar. Karşıyaka deplasmanı hariç genel deplasman performansları vasat, dişli takımlara karşı zorlanıyorlar... Galatasaray'ın play-off hedefinde hata yapmaması gereken maç, kazanırlar, ilk yarı-maç sonu GS öneriyorum.

Haberin Devamı

Günün En Çok Oynanan Maçları