Süper Lig Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

18.01.2023 - 10:04 | Son Güncellenme:

Türkiye'de transfer penceresinin 12 Ocak'ta açılmasıyla birlikte takımlar kadrolarını güçlendirmeye başladı. Süper Lig'deki tüm transfer gelişmelerini sizler için derledik. İşte ayrıntılar...

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

Türkiye'de transfer döneminin resmen açılmasıyla takımlar kadrolarını güçlendirmek adına hamleler yapıyor. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor başta olmak üzere birçok ekip ligin ikinci yarısı öncesi önemli yıldızları kadrosuna katmak için girişimlere başladı. İşte günün öne çıkan transfer haberleri...

Haberin Devamı

GALATASARAY'DA HEDEF FOFANA

Sarı-Kırmızılılar, Norveç'te Molde formasıyla müthiş bir performans ortaya koyan ve 65 maçta 24 gol, 10 asistle oynadıktan sonra bu sene başında 12 milyon Euro'ya Chelsea'ye transfer olan David Datro Fofana'nın peşine düştü. İngiliz devi, 6 yıllık sözleşme imzalattığı 20 yaşındaki futbolcuyu tecrübe kazanması amacıyla kiralık vermeyi planlıyor. Bu doğrultuda temas kurulan kulüplerden birinin de Galatasaray olduğu ortaya çıktı. Sarı-Kırmızılılar hem santrfor olarak hem de her iki kanatta görev yapabilen Fofana'yı, anlaşmanın 1.5 yıl olması halinde kiralamak istiyor. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

RODIN CEM, DÜN G.BİRLİĞİ'NE İMZA ATTI, BUGÜN YOLLAR AYRILDI

1. Lig ekibi Gençlerbirliği, dün kadrosuna kattığını açıkladığı Rodin Cem Deprem'in sözleşmesinin bugün feshedildiğini resmen duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: "Dün itibariyle prensipte anlaştığımız ve kamuoyuna yeni transferimiz olarak duyurduğumuz Rodin Cem Deprem ile sözleşme süresi konusunda mutabakata varamadığımızdan dolayı oyuncuyla anlaşmamızı karşılıklı iptal etmiş bulunmaktayız."

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

ABOUBAKAR, KAYSERİSPOR'A YETİŞECEK

Beşiktaş taraftarının Siyah-Beyazlı formayı 3. kez giymesini adeta dört gözle beklediği Kamerunlu yıldızın yakın süreçte Al Nassr’la sözleşmesini feshetmesi bekleniyor. Beşiktaş Yönetimi, Aboubakar’ı pazar günkü Kayserispor maçına yetiştirmeyi amaçlıyor.Siyah-Beyazlılar’ın Vincent Aboubakar konusundaki bekleyişi sürüyor. Arabistan ekibi Al Nassr’la sözleşme fesih konusunda anlaşan Kamerunlu forvetin, son prosedürlerin tamamlanması sonrasında 2 milyon 250 bin Euro’luk ücretini alıp Arabistan’a veda etmesi bekleniyor. Kara Kartal’la 2,5 artı 1 yıllık olmak üzere seneliği 2.5 milyon Euro’ya anlaşma sağlayan yıldız ismin kulübüyle arasındaki durumu bu hafta içerisinde çözmesi planlanıyor. İdareciler, yarım dönem için 1,5 milyon Euro ödemek için el sıkıştıkları Aboubakar’ı pazar günkü Kayserispor maçına yetiştirmeyi amaçlıyor. (FANATİK)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

İLKAY GÜNDOĞAN: İLK TERCİHİM GALATASARAY

Galatasaray'da ara transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Sarı kırmızılılar, teknik direktör Okan Buruk'un raporu doğrultusunda eksik bölgelere takviye yapmak için harekete geçti. Aslan'ın transfer harekatında giden oyuncular da belirleyici olacak. Cimbom'da temel hedef ise yaz transfer döneminde yapılan başarılı transferlere devam etmek. Bu doğrultuda transferde sürpriz bir gelişme yaşandı. Galatasaray taraftarına İngiltere'den müjdeli bir haber geldi. Cimbom'un bir rüyayı daha gerçekleştirmeye yakın olduğu öğrenildi. Sportif A.Ş. Başkan Vekili Erden Timur'un sarı-kırmızılı formayı giydirmek istediği İlkay Gündoğan'dan G.Saraylıları coşturacak haberler geldi. Manchester City'nin sözleşme yenilemeyeceği 32 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu, kendisini transfer etmek isteyen takımlar arasında ilk tercihinin G.Saray olduğunu söyledi. İlkay'ın Galatasaray formasını giymek istediği kaydedildi. Erden Timur, koyu bir Cimbomlu olan ve kulübe duyduğu sevgiyi sık sık dile getiren İlkay için yoğun çaba harcıyor. Timur'un dev transfer harekatında mutlu sona yakın olduğu belirtildi. (FOTOMAÇ)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

Haberin Devamı

OSAYI SAMUEL'E TALİP ÇIKTI

Fenerbahçe'nin Nijeryalı kanat oyuncusu Bright Osayi-Samuel'e Premier Lig'den talip çıktı. Nijerya'dan Punch Sports'un haberine göre; Premier Lig ekibi Crystal Palace, Osayi - Samuel için Fenerbahçe'ye 11.3 milyon euroluk teklif sundu. Daha önce Glasgow Rangers'ın istediği oyuncu için teklif yetersiz bulunmuş ve reddedilmişti. Şimdi ise Nijerya basınında çıkan haberlere göre İngiliz ekibi ilk teklifi yaptı ve miktar olumlu karşılandı. Fenerbahçe forması ile bu sezon 26 maça çıkan oyuncu, gol ya da asist katkısı yapmamıştı. (SKORER)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

HAJI WRIGHT'IN MENAJERİNDEN TRANSFER AÇIKLAMASI

Antalyaspor'un ABD'li golcüsü Haji Wright'a Türkiye'den başta Fenerbahçe ve Galatasaray olmak üzere birçok ülkeden transfer teklifi geldi. Haji Wright için son kararı Antalyaspor verecek. Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin, Haji Wright için 10 milyon Euro istediklerini açıkladı. Haji Wright'ın menajerlik şirketi Quadrans'tan Gunter Thiebaut, Skorer'e açıklamalarda bulundu. Thiebaut, "Transferde bir şeyler bitene kadar yorum yapmayı doğru bulmuyorum. Şu aşamada hangi tekliflerin geldiği konusunda da bir şey söylemem doğru olmaz." ifadelerini kullandı. (SKORER)

Haberin Devamı

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

FENERBAHÇE'DEN YAREMCHUK HAMLESİ

Fenerbahçe devre arası transfer döneminde hücum bölgesini de çeşitlendirmeyi düşünüyor. Kanarya'da işler daha çok Enner Valencia'nın kişisel becerileri üzerinden yürüyor. Bu durumu değiştirmek isteyen sarı-lacivertliler, sırtı dönük oynayabilen, top tutan bir forvet arıyor. Gündemdeki isim de kariyerini Brugge'de sürdüren Roman Yaremchuk. Ukraynalı oyuncu, Benfica'da Jorge Jesus'un öğrencisiydi. Portekizli çalıştırıcının da 27 yaşındaki golcü için onay verdiği öğrenildi. Belçika kulübüyle ilk temas kuruldu. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)

BEŞİKTAŞ, VESTERGAARD İÇİN ATAKTA

Şenol Güneş'in öncelik verdiği stoper transferi konusunda gaza basılırken, İngiltere'den bir aday liste başı oldu. Gelen haberlere göre Beşiktaş yönetiminin Leicester City'li savunma oyuncusu Jannik Vestergaard için atağa kalktığı belirtildi. Siyah beyazlı idarecilerin 30 yaşındaki Danimarkalı için İngiliz ekibiyle masaya oturup yarım sezon için kiralama teklifi yaptığı alınan bilgiler arasında. (FOTOMAÇ)

Günün bomba transfer haberleri (18 Ocak 2023)