SkorerGüle güle Ercan abi

Güle güle Ercan abi

24.09.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Milliyet’in duayen yazarı Ercan Güven son yolculuğuna uğurlandı. Spor basınının en önde gelen isimlerinden olan Güven’in naaşı, Şakirin Camii’nde kılınan namazın ardından toprağa verildi.

Güle güle Ercan abi

Hem Milliyet ailesinin hem de Türk spor basınının Ercan abisiydi. Ailesi, çalışma arkadaşları, meslektaşları ve sevenleri, geçirdiği kalp krizi nedeniyle 69 yaşında hayatını kaybeden Ercan Güven’e dün veda etti.

Spor basınının duayen ismi Güven son yolculuğuna Üsküdar Şakirin Camii’nden uğurlandı. Sıra dışı haberleri, araştırmaları, röportajları, doyumsuz yazılarıyla Türk spor basınına yaklaşık yarım asır hizmet eden ve büyük bir okur kitlesi bulunan Ercan Güven’in naaşı ikindi vakti kılınan cenaze namazının ardından Çamlıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Fenerbahçeli eski yönetici Mahmut Uslu ve Beşiktaş Futbol Genel Koordinatörü Samet Aybaba cenaze namazında saf tutarken, siyaset ve spor dünyasından çok sayıda isim törene çelenk gönderdi. Milliyet çalışanları olarak Ercan Güven’e Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı dileriz.

Haberin Devamı

Güle güle Ercan abi



Ahmet Ayık’tan taziye

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa Şampiyonu, Güreş Federasyonu eski Başkanı Ahmet Ayık, Ercan Güven’in vefatı nedeniyle bir taziye mesajı yayınladı. Ayık mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Türk spor basınının müstesna kalemlerinden Ercan Güven’in vefatını büyük bir üzüntüyle öğrendim. Eşsiz uslübuyla, derinlemesine ele aldığı konularıyla daima sporcunun ve sporun yanında yer alan, fair-play çizgisinden bir an olsun sapmayan ve başta olimpik branşlar olmak üzere Türk sporuna büyük hizmetler veren Ercan Güven’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine, sevenlerine ve spor basınımıza başsağlığı ve sabır dilerim.”