GöztepeGöztepe'ye Premier Lig'den golcü! Divin Mubama operasyonu

Göztepe'ye Premier Lig'den golcü! Divin Mubama operasyonu

25.08.2024 - 10:46 | Son Güncellenme:

İzmir ekibi son olarak West Ham forması giyen 19 yaşındaki santrfor Divin Mubama'ya kanca attı. Süper Lig ekibi, birçok takımın kadrosuna katmak istediği genç yıldızın transferini kısa süre içerisinde bitirmeyi hedefliyor.

Göztepeye Premier Ligden golcü Divin Mubama operasyonu

Süper Lig ekiplerinde transfer hareketliliği sürüyor. Transfer piyasasında gündeme gelen son isim İngiliz futbolunun gelecek vadeden forvetlerinden Divin Mubama oldu.

Haberin Devamı

İngiltere'de 20 yaş altı tüm gruplarda milli takım forması giyen Divin Mubama, West Ham United ile olan sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte boşa çıktı. 19 yaşındaki forvet ile birçok takımın ilgilendiği belirtiliyor.

GÖZTEPE DEVREDE

Göztepe hücum hattına son bir hamle için hazırlanıyor. Son olarak 27 yaşındaki Polonyalı kaleci Lis’i Southampton’dan kadrosuna katan Sarı-Kırmızılı ekip, Ada çıkarmasına devam ediyor. Transfer harekatını sürdüren Göz Göz, West Ham forması giyen 19 yaşındaki İngiliz santrfor Divin Mubama’ya kanca attı. Şu an boşta olan oyuncu ile bir an önce masaya oturmak isteyen Sarı-Kırmızılı kurmaylar, genç ve gelecek vadeden yeteneği takıma kazandırmanın hesaplarını yapıyor.

Haberin Devamı

Göztepeye Premier Ligden golcü Divin Mubama operasyonu

TALİBİ ÇOK

Mevcut kadroda yer alan Romulo Cardoso, Kubilay Kanatsızkuş, Juan Silva’ya ek olarak Divin Mubama’yı transfer ederek hücum hattını dörtlemek isteyen yönetim, forvet hattında alternatifli bir kadro yaratmaya çalışıyor. Mubama'nın şu anda bonservisinin elinde olması nedeniyle birçok kulüp ile temas halinde olduğu öğrenilirken, genç forvetin Süper Lig ve taraftar profili nedeniyle Göztepe’yi tercih edebileceği ifade ediliyor.

Yazarlar