BasaksehirGöksel Gümüşdağ'dan Fenerbahçeli Crespo cevabı: Şartları uyarsa ilgileniriz

Göksel Gümüşdağ'dan Fenerbahçeli Crespo cevabı: Şartları uyarsa ilgileniriz

15.08.2024 - 23:15 | Son Güncellenme:

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Iberia maçının ardından Fenerbahçe'nin yıldızı Crespo ile ilgili soruya cevap verdi.

Göksel Gümüşdağdan Fenerbahçeli Crespo cevabı: Şartları uyarsa ilgileniriz

UEFA Konferans Ligi'nde tur atlayan Başakşehir'de Başkan Göksel Gümüşdağ açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

CRESPO CEVABI
"Birçok oyuncu takip ediyoruz, 3-4 bölgeye hamle yapacağız. Fenerbahçe ile bir temasımız olmadı ama menajerlerden bize Crespo ismi geldi. Şartları bize uyarsa ilgilenebiliriz."

ERTELEME TALEBİ
Sayın Hacıosmanoğlu ve Montella da maçı izlemeye geldi. Diğer takımlarımıza da play-off'ta başarılar diliyoruz. TFF başkanımıza maçımızın ertelenmesi için 'BAY' hakkı talebinde bulunduk. Rakiplerimiz oynamıyor bu maçları, bütün play-off takımlarına bu hak tanınmalı."

Manchester City ile yapılan anlaşmaya değinen Gümüşdağ şu ifadeleri kullandı: "Manchester City ile 3 yıllık anlaşmamız var. Her 15 günde bir City'den buraya geliyorlar. Alacağımız, göndereceğimiz oyuncular da bu anlaşmaya dahil. Şu anda bir nişanlılık var, inşallah güzel bir evlilik olur ileride. Bizim gibi takımların kalıcı olabilmesi için mutlaka üretebilmesi lazım. Mahmut Tekdemir, 19 sene bu kulüpte kaldı. 500 maçı geçirdi. Akademiden çıkan, şampiyonluk golümüzü atmış oyuncumuzun adını akademiye vermek yakıştı gerçekten. Genç stoper Hamza'yı, kaleci Deniz'i görüyorsunuz."