DiğerGençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Verilen sözlerin karşılığı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Verilen sözlerin karşılığı

05.12.2022 - 07:00 | Son Güncellenme:

Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu, Osmaniye’de katıldığı açılışta, “Bu bir spor devrimidir diyoruz ya işte rakamlar bu ifadeyi boşuna söylemediğimizi gösteriyor. Kente kazandırdığımız eserler vatandaşlara verilen sözlerin karşılığı” dedi.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Verilen sözlerin karşılığı

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’nun dünkü durağı Osmaniye’ydi. Ziyaretlerde bulunan ve TFF 3. Lig’de Osmaniyespor FK ile Çankaya FK arasında oynanan karşılaşmayı izleyen Kasapoğlu yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Spor Salonu’nun açılış törenine de katıldı.

Kente kazandırılan eserlerin vatandaşlara verilen sözlerin karşılığı olduğunu vurgulayan Kasapoğlu, “Hizmet, eser siyaseti anlamında yola koyulduğumuz andan itibaren sağlıktan eğitime, sanayiye, altyapıya, her alanda iddiayı ortaya koyduk. Bunun neticesi olarak her geçen gün bir yandan tesislerimizi hizmete alırken diğer yandan gençlik dinamizmine ve sporun enerjisine uygun şekilde projelerle, yatırımlarla milletimiz için üretmeye, bu çıtayı, standartları yükseltmeye devam ediyoruz” dedi.

Türkiye’nin dört bir yanında farklı branşlarda spor tesislerinin açıldığını hatırlatan Bakan Kasapoğlu, spor kulüplerine, sporculara, amatör sporculara destek verdiklerini anlatırken, Osmaniye’ye yeni bir gençlik merkezi kazandıracaklarının müjdesini verdi.

Bakan Kasapoğlu, Osmaniye’de 2002’de 1492 olan lisanlı sporcu sayısının bugün 79 bin 917’ye ulaştığına, bunun bir gurur tablosu olduğuna da dikkati çekti. Bugünlere gelinmesinde desteği olanlara teşekkür eden Kasapoğlu, “Bu bir spor devrimidir diyoruz ya işte bu rakamlar bu ifadeyi boşuna söylemediğimizi gösteriyor. Ülkemiz her alanda olduğu gibi sporda da gençlik yatırımlarında da en güzel şekilde hem imkanlarını hem de potansiyelini değerlendiriyor” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Açılış törenine AK Parti Osmaniye milletvekilleri İsmail Kaya ve Mücahit Durmuşoğlu, AK Parti Osmaniye İl Başkanı Seydi Gülsoy ve MHP Osmaniye İl Başkanı Yusuf Çomu da katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu: Verilen sözlerin karşılığı