FutbolGaziantep Valisi'nde loca desteği

Gaziantep Valisi'nde loca desteği

21.06.2016 - 13:32 | Son Güncellenme:

Gaziantepspor'un eski futbol şube sorumlusu İbrahim Kızıl, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nin 33 bin kişilik GAP Arena Stadyumu'ndaki locaların satışında yardımcı olacağını söyledi.

Gaziantep Valisinde loca desteği

Gaziantepspor'un yeni mabedi Gaziantep GAP Arena Stadı'nda sona gelinirken, stattaki loca satışlarına beklenen ilginin olmaması yönetimi endişelendiriyor. İlginin artması adına bir takım şeyler yapan Gaziantepspor'a beklenmedik şekilde Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'dan destek geldi. Kırmızı-siyahlıların eski futbol şube sorumlusu Mehmet Kızıl, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya'nin loca satışlarında yönetime katkıda bulunacağını söyledi.

Haberin Devamı

LOCA SATIŞINDA YARDIMCI OLACAK

Mehmet Kızıl yaptığı açıklamada, "Gaziantepspor yönetimini eleştiride haklı olmak için önce maddi manevi yardım yapacaksın" diyerek, "Her şeye rağmen büyük başarı gelmiyorsa o zaman hem eleştirmek için hem İbrahim Kızıl’ın bırakması için sebep doğar. Gaziantepspor mali durumu bir çok kulüpten iyi durumda. Vali Ali Yerlikaya söz verdiği gibi locaların satışında yardımcı olursa bu sene yeni statla beraber başarılara imza atacağına inanıyorum" ifadelerine yer verdi.

KEŞFETYENİ
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu
İbrahim Tatlıses, Aleyna Dalveren'in düğününe katıldı! Altınlar havalarda uçuştu

Cadde | 17.04.2025 - 11:17

Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.

Yazarlar