30.06.2019 - 23:27 | Son Güncellenme:
AA
Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Gaziantep Basketbol, 28 yaşındaki oyuncu Erol Can Çinko'yu renklerine bağladı.
Kulüpten yapılan açıklamaya göre, yeni sezon hazırlıkları kapsamında başantrenör Nenad Markovic ile yola devam etme kararı alan Gaziantep ekibi, transfer çalışmalarına da başladı.
Bu kapsamda geçen sezon Galatasaray Doğa Sigorta'da forma giyen Erol Can Çinko ile temasa geçen kırmızı-siyahlılar, tecrübeli oyuncuyla 1 yılı opsiyonlu 2 yıllığına anlaşma sağladı.
2017-2018'de de Gaziantep Basketbol'da forma giyen Erol Can Çinko, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezon 4 sayı, 0,6 ribaunt ve 0,5 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti.
2 Mayıs tarihinde 50 yaşına girecek olan David Beckham, doğum günü kutlamasına başladı. Miami'de doğum gününü kutlayan David Beckham'ı dünyaca ünlü isimler yalnız bırakmadı. Doğum günü partisine ünlüler adeta akın etti.