24.09.2020 - 08:50 | Son Güncellenme:
Süper Lig'in ilk 2 haftasında bir galibiyet bir beraberlik alan Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.
İlk hafta Rizespor'u 2-1 yenen, 2 hafta Hatayspor ile 0-0 berabere kalıp gol yollarındaki etkisizliği ortaya çıkan Fenrbahçe golcü transferi için gaza bastı ve bombayı patlattı.
Dün akşam Fenerbahçe sosyal medya hesabından paylaştığı Uçak ve imza emojisi ile bir transferi daha bitirdiğini duyurdu. Skorer'in edindiği bilgiye göre sarı lacivertli ekip golcü oyuncu Samatta ile anlaşma sağladı.
Sarı-lacivertlilerin kısa süre forvet transferine nokta koyması beklenirken, Garry Rodrigues'in transferi için Olympiakos ile anlaşılması sonrası bir de kanat takviyesi yapılacak.
Bu doğrultuda birçok ismi sarı-lacivertliler, teknik direktör Erol Bulut'un kadroda görmek istediği yıldız futbolcuya imza attırmaya hazırlanıyor.
Fenerbahçe, bir süredir ilgilendiği Roma'nın Arjantinli kanat oyuncusu Diego Perotti'nin transferinde mutlu sona ulaştı.
Kanarya'nın yıldız futbolcuyu önümüzdeki günlerde İstanbul'a getirerek 3 yıllık sözleşme imzalayacağı öğrenildi.
İtalya'da bir dönem forma giyen, İtalyan kulüpleriyle bağlantıları iyi olan sportif direktör Emre Belözoğlu transferi bitirmekte büyük faktör oldu.
Arjantin basını ise 32 yaşındaki kanat oyuncusu için sarı-lacivertli takımın yeniden kendisini gösterme fırsatı olacağını yazdı.
Balon Latino dergisinden Martin Canaves, "Perotti'nin son 4 yılda 24 kez sakatlandığını düşünürsek performansının neden düşük olduğu daha iyi anlaşılabilir. Oyununu bulmak için döndüğünde hep bir başka sakatlık devam etmesini engelledi. Perotti'nin Fenerbahçe'ye gitmesi onun için Anka kuşu gibi yeniden doğma fırsatı olabilir" değerlendirmesini yaptı.
Bu arada geçtiğimiz günlerde bir sakatlık geçiren Diego Perotti'nin transferi halinde detaylı bir sağlık kontrolünden geçirilmesi bekleniyor.
26 Temmuz 1988 tarihinde Arjantin'in Moreno kentinde dünyaya gelen Diego Perotti, futbola ülkesinin CD Moron altyapısında başladı. Aynı takımla profesyonel futbol yaşantısına adım atan Arjantinli kanat, 2007 yılında Sevilla'ya transfer oldu.
İspanyol ekibinde 4 yıl forma giyen yıldız futbolcu, 2013/2014 sezonunda yarım sezon Boca Juniors'ta kiralık olarak forma giymesinin ardından 350 bin Euro karşılığında Genoa'ya gönderildi. İtalyan ekibinde başarılı bir performans sergileyen Perotti, 2015/2016 sezonunda yarım sezon Roma'da kiralık olarak forma giydi.
Etkili oyununu Roma'da da sürdüren 32 yaşındaki oyuncu, aynı sezonun sonunda 9 milyon Euro karşılığında başkent ekibine transfer oldu. Kariyerinde 395 maçta forma giyen Diego Perotti, 56 gol ve 58 asistlik bir performans sergiledi.
Haftalık net canlı iddaa kaybına %10'a varan iade! Maç listesini görmek için buraya tıklayın!