10.09.2020 - 12:22 | Son Güncellenme:
Fenerbahçe'de ayrılık rüzgarı sürüyor! Daha önce Mehmet Ekici, Tolgay Arslan, Mevlüt Erdinç, Alper Potuk ile yollarını ayıran sarı lacivertli ekipte bir ayrılık daha yaşandı. TRT Spor'un son dakika haberine göre Fenerbahçe, Miha Zajc’ı Genoa'ya kiraladı. Zajc 30 maç oynarsa, 3.5 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu devreye girecek.
Stoper rotasyonunu geliştirmek ve gençleştirmek isteyen Lazio, Schalke'de forma giyen milli yıldızımız Ozan Kabak için temaslara başladı. La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre; stoperde 23 yaşındaki Luiz Felipe dışında kadrosuna bir tane daha üst seviye stoper eklemek ve 32 yaşına gelmiş Francesco Acerbi'yle vedalaşmayı planlayan Lazio, Ozan Kabak'ı gündemine aldı. Lazio, Schalke 04'ten Ozan Kabak için bonservis bilgisi talep etti.Ozan Kabak'ın transferi durumunda Galatasaray, bonservis bedelinin yüzde 5'i oranında yetiştirme bedeli alacak. Galatasaray altyapısından yetişen 20 yaşındaki Ozan Kabak, geçen yaz 15 milyon euro bonservis bedeliyle Stuttgart'tan Schalke'ye transfer oldu. Ozan Kabak, Bundesliga'da geçirdiği 1.5 sezonda 41 maça çıktı, 6 gol atıp 1 asist yaptı.
Papiss Cisse, transfer döneminin başında Fenerbahçe’nin gündemine gelse de bu transferle ilgli adım atılmamıştı. Bonservisi elinde olan 35 yaşındaki forvet için Erol Bulut’un yönetimden talepte bulunduğu iddia edildi. Sarı-Lacivertliler, yapılacak değerlendirmenin ardından Senegalli oyuncuya teklif konusunda karar verecek. Cisse, Beşiktaş’ın da radarında. Yıldız futbolcu Alanya’da 2 sezonda 65 resmi maça çıkıp 42 gol attı.
Beşiktaş için İspanyol basınında dev bir iddia yer aldı... Todofichajes'te yer alan bilgilere göre Kara Kartal, dünyaca ünlü golcü futbolcu Diego Costa'ya kanca attı. Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Atletico Madrid de Costa ile yollarını ayırmak istiyor ve oyuncunun sözleşmesinin devam etmesine karşın yüksek mali yükünden dolayı Beşiktaş'a transferine sıcak bakıyor.DEV İDDİA: 10 MİLYONLUK TEKLİFÖte yandan Beşiktaş'ın, Diego Costa'ya toplam 10 milyon euroluk teklif yaptığı ifade edildi. Öte yandan Sergen Yalçın, daha önce yaptığı açıklamada, "Biz şu an mevcut kontratlar ile zaten bunun çok çok üzerindeyiz. Bunu düşürmemiz gerekecek. O yüzden bazı oyuncuların ya kontratlarında indirime gitmesi ya da mecburen bizden ayrılmaları gerekecek. Çünkü ekonomik durumumuz başkanımızın sürekli anlattığı gibi hiç iç açıcı değil. Camiamız çok zor durumda." demişti. İspanyol basınının bu haberinin ardından yaşanılacaklar merak konusu.
Takımın eksik bölgelerine takviye yapmak için çok büyük bir çaba harcayan Galatasaray'da hareketlilik sürüyor. Transferde sürekli rota değiştiren Sarı-Kırmızılılar direksiyonu bu kez Inter'e kırdı. Yönetim eski göz ağrısı olan Kwadwo Asamoah'ı listesine dahil etti.ÇOK YÖNLÜ BİR FUTBOLCUTeknik direktör Fatih Terim'in asıl mevkisi sol kanat olmasına rağmen orta alanda da görev yapabilen Ganalı futbolcuya onay verdiği, yönetimin de harekete geçtiği öğrenildi.1 YIL SÖZLEŞMESİ KALDIInter ile temasa geçen Galatasaray'ın 1 yıl sözleşmesi kalan Asamoah'ı düşük bir maliyete bitirmek istediği ifade ediliyor.DİZİNDE SORUN VAR!İtalyan basınına göre Inter, 31 yaşındaki yıldızı gözden çıkarmış durumda. Buna gerekçe olarak ise Asamoah'ın düşük performansı ve sürekli yaşadığı diz sakatlıklarını gösterildi. (Takvim)
Bir yandan limit sıkıntısı yaşayan Fenerbahçe diğer yandan transfere devam ediyor. Kanarya, savunma için Alman kulüplerinden Wolfsburg forması giyen Marcel Tisserand ve oyuncunun kulübüyle anlaşmaya vardı. Kendisini sarı-lacivertli renklere bağlayan 4 yıllık imzayı atacak olan 27 yaşındaki stoperin, pazartesi günü İstanbul'a gelmesi bekleniyor. Demokratik Kongolu futbolcu, 2018'de 7 milyon Euro bonservisle Ingolstadt'tan Wolfsburg'a transfer olmuştu.KAVUŞMA GÜNÜ!Fenerbahçe'de Vedat Muriqi'in transferine son nokta bugün konuluyor. Sarı-lacivertli kulübün, Lazio ile görüşmelere başlandığını açıkladığı Kosovalı golcü, İtalyan ekibiyle 5 yıllık sözleşme imzalayacak. Fenerbahçe bu transferden bonuslarla birlikte 20 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Çaykur Rizespor ise yüzde 15 pay alacak.EMRE BELÖZOĞLU ORTAYA ÇIKTIFenerbahçe, Topuk Yaylası Tesisleri'nin aydınlatması için Aksa Elektrik ile anlaşma imzaladı. Sportif direktör olması beklenen Emre Belözoğlu da ilk kez bir fotoğrafta görüntülendi. Belözoğlu'nun, Çaykur Rize maçı sonrası görevinin resmen açıklanacağı öğrenildi.
Beşiktaş'ın 25 yaşındaki ABD'li oyuncusu Tyler Boyd'a başkent ekiplerinden Gençlerbirliği'nin talip olduğu ve kiralama teklifi yapacağı öğrenildi. Boyd, geçtiğimiz sezon Beşiktaş formasıyla ligde forma giydiği 21 maçta 1 gol attı, 1 de asist yaptı.
Yeni sezon öncesinde hem ligde hem de Avrupa’da önemli hedefleri bulunan Siyah-Beyazlılar, alternatifli bir kadro kurmak için düğmeye bastı. Bu doğrultuda teknik direktör Sergen Yalçın’dan gelen rapor üzerine hareket eden Kara Kartal’ın, ezeli rakibi Fenerbahçe’nin Milli orta sahası Ozan Tufan için ısrarını sürdürdüğü öğrenildi. Sarı- Lacivertliler’in bu sezon özellikle orta alana yaptığı; Jose Sosa ve Mert Hakan Yandaş gibi transferlerin ardından ilk 11’de görev şansı azalan 25 yaşındaki futbolcunun da Sergen Yalçın faktörü sebebiyle Siyah-Beyazlı formayı giymeye olumlu bakabileceği belirtildi.Böylelikle bedava gitmeyecek...Ekonomik olarak sıkıntı içerisinde bulunmaları sebebiyle Ozan için para yerine takasta oyuncu kullanmayı düşünen Beşiktaş Yönetimi’nin, bu doğrultuda bu oyuncu için Fenerbahçe’ye Dorukhan Toköz’ü önerebileceği konuşuluyor. Maaşında beklediği kadar iyileştirme yapılmaması sebebiyle gelecek yıl sona erecek kontratını uzatmama kararı alan Dorukhan’ı bu şekilde değerlendirmeye sıcak bakan yönetim, böylelikle oyuncusunu seneye ücretsiz elinden kaçırmamış olacak...
Bursaspor’un genç futbolcusu Sedat Dursun’a Süper Lig’den talipler var. 23 yaşındaki futbolcuyla, Gaziantep FK ve Konyaspor’un ilgilendiği öğrenildi. TFF 1. Lig ekiplerinden Bursaspor’da forma giyen Sedat Dursun’a, Süper Lig ekipleri kancayı taktı. Yeşil beyazlı takımın altyapısında yetişen 23 yaşındaki futbolcuyla Gaziantep FK ve Konyaspor’un ilgilendiği öğrenildi. Stoper mevkiinde forma giyen Sedat Dursun, geçen sezon Bursaspor formasıyla, 3’ü Türkiye Kupası, 17’si de TFF 1. Lig olmak üzere toplam 20 resmi maça çıktı. Bin 382 dakika süre alan genç isim, bir asistle sezonu tamamladı.
Haftalık net canlı iddaa kaybına %10'a varan iade! Maç listesini görmek için buraya tıklayın!