14.12.2020 - 09:27 | Son Güncellenme:
Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor mağlubiyeti sonrası sular durulmuyor. Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor karşısında çok ağır bir mağlubiyet alan Fenerbahçe'de ortaya atılan iddialar gündeme bomba gibi düştü.
Fenerbahçe, Süper Lig'in 12. haftasında evinde Yeni Malatyaspor'u konuk etti. Sarı Lacivertliler sahadan 3-0'lık ağır bir yenilgiyle ayrıldı.
Fenerbahçe'nin sahada varlık gösteremediği ve pozisyona girmekte bile zorlandığı karşılaşma sonrası taraftar teknik heyet ve futbolculara büyük tepki gösterdi.
Deplasmanlarda son yılların en iyi istatistiğini yakalayan Fenerbahçe, Kadıköy'de oynadığı son 3 maçtan puansız ayrıldı ve tarihte ilk kez kendi sahasında art arda 3 maç kaybetti.
Fenerbahçe'de Yeni Malatyaspor maçında alınan ağır yenilgi sonrası bazı futbolcularla Ocak ayında yol ayrımına gidilebileceği aktarıldı. Maçın hemen ardından başkan Ali Koç ve sportif direktör Emre Belözoğlu'nun olağanüstü toplandığı iddia edilmişti.
Galatasaray'ın 'Bay' geçtiği haftayı puansız kapatan ve Aytemiz Alanyaspor'un kazandığı haftada zirve için büyük fırsatı tepen Fenerbahçe'de moraller iyiden iyiye bozuldu.
Kadıköy'deki ağır yenilgi sonrası bazı futbolcularla yolların ayrılmasına karar verildi. Fenerbahçe, Ocak ayında yeni bir transfer operasyonuna başlayacak...
Yaz transfer döneminde takımı baştan yenileyen Fenerbahçe 18 transfer yaparak iddialı bir kadro kurmuş ve rakiplerine gözdağı vermişti. Geniş bir kadroya sahip Fenerbahçe'de birkaç oyuncu henüz beklenenin üzerine çıkmayı başaramadı.
Geçtiğimiz sezon Trabzonspor'da başarılı bir performans gösteren ve kaptanlığa kadar yükselen futbolcu Jose Sosa, sezon başında bedelsiz olarak Fenerbahçe'nin kadrosuna katılmıştı.
Sarı Lacivertli ekibe imza attığı günden beri performansıyla eleştiri oklarının hedefi haline gelen tangocu, son zamanlarda formasından da uzak kalmaya başladı.
Fenerbahçe'ye geldiği günden beri istenilen performansı gösteremeyen yıldız futbolcunun İstanbul'a taşındığından beri partilere katıldığı iddia edildi.
Takvim'in haberine göre, Beşiktaş ile oynanan derbi maçının 2 gün öncesinde evinde organizasyon düzenleyen Sosa'nın durumundan sportif direktör Emre Belözoğlu'nun da haberdar olduğu ve kendisine karşı kızgın olduğu da ifade ediliyor.
Teknik direktör Erol Bulut'un da Arjantinli'nin form durumundan mutlu olmadığı ve beklidiği katkıyı alamamaktan şikayetçi olduğu belirtiliyor
Büyük uğraşlar sonucunda Fenerbahçe'ye transfer edilen Sosa'nın bundan sonraki hal ve davranışları takımdaki geleceği açısından son derece önemli. Ligde geride kalan 12 haftada Jose Sosa 1 maç dışında hepsinde görev aldı. Ancak sadece 2'sinde 90 dakika sahada kaldı.
Fenerbahçe'deki son dakika gelişmesini Beyaz TV yorumcusu Sinan Engin 'Derin futbol' programında ilk kez isim vererek açıkladı.
Sinan Engin, Fenerbahçe ile ilgili şu ifadeleri kullandı... "Fenerbahçe'nin savunması bakıyorsun Tisserand var. Neden orada adamın topuğuna vuruyorsun? Çıkarsana adamı dışarıya. Gerçekten çok kötüydü."
"Yanlış oyuncular bir arada oynuyorlar. Luiz Gustavo bile çok etkisizdi. Mesela, 86. dakikada maç 3-0 olmuş Sinan Gümüş'ü oyuna neden alıyorsun? Bunu biri bana anlatsın."
"Erol Bulut kardeşim bu tarz eleştirilere alışacak. Yeni Malatyaspor 4-5 hücumcu ile oynayıp buna önlem alamıyorsan demek ki büyük bir sıkıntı var."
"Jose Sosa'ya bakıyorsun oyuna giriyor ama yürüyor. Sosa, Ocak ayında Fenerbahçe bir operasyon yapacak gidecek oyuncuların en başında yer alıyor."
250 TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!