30.06.2020 - 12:21 | Son Güncellenme:
SABAH
Transfer çalışmaları Galatasaray'da son hızıyla devam ediyor. Teknik Direktör Fatih Terim işi bu sezon daha da sıkı tutma hedefinde.
Gelecek sezonun kadro yapılanması kapsamında eksik bölgeleri belirleyen Galatasaray'dan Giuliano bombası.
Suudi Arabistan kulübü Al Nassr'da forma giyen Giuliano, önümüzdeki sezon takımdan ayrılma kararı aldı.
Ülke basını, Giuliano'nun kulüp yönetimiyle maaş konusunda sorun yaşadığını ve bu sebeple bu yaz transfer döneminde ayrılmak istediğini yazdı.
Giuliano'nun önümüzdeki sezon Al Nassr'dan ayrılması halinde teknik direktör Rui Vitoria'nın tüm hesapları karışacak.
Al Nassr yönetimi ise Giuliano'nun yerine Belhanda'yı kadrosuna katmak için hareket edecek.
Giuliano'nun ayrılması durumunda henüz alternatif isim bulamayan Al Nassr'ın listesindeki bir numaralı ismin Belhanda olduğu öğrenildi.
Maaşını alamadığı gerekçesiyle FIFA'ya başvurduğu öğrenilen Giuliano'nun yanıtı beklediği ve kulüpte hala 4 aylık alacağı olduğu kaydedildi.
Ayrıca Galatasaray ile Al Nassr arasında Belhanda ve Giuliano takası da bir diğer formül olarak düşünülüyor.
Giuliano bu sezon Al Nassr formasıyla ligde oynadığı 20 maçta 8 gol attı ve 4 asist yaptı.
Giuliano tüm kulvarlarda 27 maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi. Giuliano'nun kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.
Misli.com’dan herkese 5 TL hediye! Maç listesini görmek için buraya tıklayın!