11.01.2021 - 09:44 | Son Güncellenme:
Aytemiz Alanyaspor'da gösterdiği performansla Süper Lig devleri başta olmak üzere birçok takımı peşinden koşturan Bakasetas için menajeri Dimitriadis Xristos, Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...
Anastasios Bakasetas, geçtiğimiz sezonun başında AEK'dan Aytemiz Alanyaspor'a transfer olmuştu.
Sessiz sedasız Süper Lig'e transfer olan Yunan yıldız, Akdeniz ekibiyle kariyerinin zirvesini gördü. Geçtiğimiz sezon 43 maçta 14 gol atıp 7 asist yapan Bakasetas tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.
Aytemiz Alanyaspor'un hem Süper Lig hem Türkiye Kupası'nda sergilediği müthiş performansın en önemli parçalarından olan Bakasetas için yaz transfer dönemin Fenerbahçe nabız yoklamıştı.
Bakasetas ile son olarak Galatasaray'ın ilgilendiği ifade edildi. Bakasetas'ın menajeri transfere ilişkin Skorer'e özel açıklamalarda bulundu.
Dimitriadis Xristos, Skorer'e yaptığı açıklamada "Bakasetas'a birçok takımın ilgisi olduğunu biliyoruz fakat henüz resmileşen bir durum yok." ifadesini kullandı.
Xristos, "Bakasetas üst seviye bir futbolcu ve büyük takımların ona ilgi göstermesi çok normal. Ben hiçbir takımla görüşme yapmadım." şeklinde konuştu.
Xristos, Bakasetas'ı isteyen takımların öncelikle Aytemiz Alanyaspor ile görüşmesi gerektiğini belirtti. Süper Lig'de Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Yunan yıldıza talip olduğu iddia edilmişti.
Bakasetas geçtiğimiz sezon transfer olduğu Aytemiz Alanyaspor'da 61 maça çıktı ve 18 gol atıp 9 asist yaptı.
250 TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!