26.05.2021 - 09:05 | Son Güncellenme:
EURO 2020 sonrası Almanya Milli Takımı'ndaki 18 yıllık görevinden ayrılacak olan Löw Fenerbahçe'nin hoca adayları arasında yer alıyor. Tecrübeli teknik adamla İspanyol devi Real Madrid de ilgileniyor.
Sarı-lacivertli yönetimin yeni sezonda yabancı bir teknik direktörle çalışmak istediği, Emre Belözoğlu'nun ise yoluna teknik direktör olarak devam etmek istediği belirtilirken; Başkan Ali Koç'un Emre Belözoğlu ile yapacağı görüşmenin ardından konu netlik kazanacağı ifade edildi.
Teknik direktör konusu henüz çözüme kavuşmayan Fenerbahçe'ye Joachim Löw'den transfer yanıtı geldi. Alman teknik adam önemli açıklamalar yaptı.
Haber Global'in haberine göre; sarı-lacivertlilerin Almanya Milli Takımı'nı çalıştıran Joachim Löw'e teklifte bulunduğunu ancak bu teklifin deneyimli teknik adam tarafından reddedildiği kaydedildi.
Tecrübeli teknik adam gerekçe olarak ise, EURO 2020 sonrasında bir süre dinlenmek istemesini sunduğu belirtildi.
Daha önce Fenerbahçe'de de Löw ismi öne çıkmıştı. 1998-99 sezonunda sarı-lacivertli kulüpte görev yapan Alman çalıştırıcı, şu anda İspanya'ya daha yakın duruyor.
Zinedine Zidane yönetiminde bu sezon hiç kupa alamayan Real Madrid'de Başkan Florentino Perez'in Joachim Löw'ü istiyor. Perez'in markajındaki diğer isimler Raul Gonzalez ile Massimiliano Allegri.
Marca'daki habere göre 61 yaşındaki teknik adamın sene başından beri İspanyolca özel ders aldığı ve La Liga'da çalışmak istediği vurgulandı.
NBA Play-off maçları canlı izle Hemen oynamak için buraya tıklayın!