21.06.2021 - 16:15 | Son Güncellenme:
Süper Lig'de transfer dönemi 17 Haziran'da resmen başladı. Kulüpler, bonservisi elinde olan Türk futbolculara yöneldi. Sözleşmesi sona eren Mehmet Topal geleceği merak ediliyor.
Galatasaray, Fenerbahçe ve Medipol Başakşehir'de mutlu sona ulaşarak, Türkiye'de üç farklı takımla şampiyonluk yaşayan ilk futbolcu olan Mehmet Topal, Devler Ligi'nde de bir rekorun altına imzasını atmıştı. 34 yaşındaki futbolcu, 2000, 2010 ve 2020'li yıllarda Şampiyonlar Ligi'nde maça çıkan ilk Türk futbolcu olmuştu.
Medipol Başakşehir, Mehmet Topal'la 8 Haziran'da yollarını ayırdı. Bonservisi elinde olan deneyimli orta saha oyuncusunun adı Adana Demirspor ve Altay ile anılıyor.
Mehmet Topal'ın menajeri Batur Alatıparmak konuyla ilgili Skorer'e özel açıklamalarda bulundu. Altıparmak, "Mehmet Topal'ın transferi henüz somut bir gelişme yok" dedi.
Deneyimli menajer, Fenerbahçe'den ayrılacağı yolunda iddialar ortaya atılan Caner Erkin için "Sözleşmesi devam ediyor, Fenerbahçe’de devam edecek" açıklamasını yaptı.
Çaykur Rizespor'daki performansıyla adeta küllerinden doğan İsmail Köybaşı, Trabzonspor'un radarında. Bordo-mavili takımın ilgisini doğrulayan Batur Altıparmak, "Alaka var ama henüz netleşmiş bir şey yok" diye konuştu.
Menajer Altıparmak Fenerbahçe'nin ilgisi olduğu iddia edilen milli futbolcu Okay Yokuş için ise "Türkiye’ye dönme gibi bir fikrimiz yok" ifadelerini kullandı.
YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN - Hemen oynamak için buraya tıklayın!