30.09.2021 - 12:55 | Son Güncellenme:
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubunda sahasında Atletico Madrid'i konuk eden Milan sahadan 2-1 mağlup ayrıldı. Karşılaşmaya Cüneyt Çakır'ın kararları damga vururken Milan yönetiminden Cüneyt Çakır hakkında flaş UEFA hamlesi geldi.
UEFA Şampiyonlar Ligi B Grubu ikinci maçında Milan ile Atletico Madrid, San Siro'da karşılaştı. Maçta 1-0 öne geçen Milan ikinci yarıda gelen 2 gole engel olamadı ve İspanyol temsilcisi maçtan 2-1 galip ayrıldı.
Milan-Atletico Madrid karşılaşmasına Cüneyt Çakır'ın kararları damga vurdu. Maçın ardından Milan cephesi ve İtalyan medyası Cüneyt Çakır'ı hedef aldı. Milan yönetiminden Cüneyt Çakır hakkında flaş bir hamle geldi.
La Gazzetta dello Sport'ta yer alan habere göre Milan, Cüneyt Çakır'ı UEFA'ya şikayet edecek. Habere göre Milan yönetimi Cüneyt Çakır'ın bir daha maçlarına cüneyt Çakır'ın atanmasını istemiyor.
Milan'ın başvurusu sonrası gözler UEFA'nın kararına çevrildi. Atletico Madrid maçı sonrası Milan cephesi ve İtalyan medyası Cüneyt Çakır'ı mağluibyetin sorumlusu olarak göstermişti.
Maçın ardından Milan Teknik Direktörü Pioli Milan yaptığı açıklamada, "Hakem Cüneyt Çakır iyi maç yönetmedi. Sadece kırmızı kart ve penaltıyı söylemiyorum. %50 %50 olarak görebileceğiniz pozisyonlarda kararlar hep Atletico Madrid lehineydi. Elimizden gelen mücadeleyi yaptık ama yazık oldu." ifadelerini kullanmıştı.
Fabio Capello maçın ardından İtalyan basınına yaptığı açıklamada, "Milan'ı beğendim. Hızlı ve iyi futbol oynadılar. Ancak bu gecede kötü olan hakem Cüneyt Çakır'dı. Maçı mahvetti. VAR da müdahale etmedi. Şampiyonlar Ligi'nde böyle hakemlik yapamazsınız." sözlerini kullanmıştı.
Corriere dello Sport "Felaket" başlığını attığı haberin deayında "Cüneyt Çakır gibi tecrübeli bir hakemin VAR'a şartlanması gerçekten şaşırtıcı." ifadelerini kullandı.
La Gazzetta dello Sport ise "İtalyanları yavaşlatan hakem Cüneyt Çakır" başlığını kullandı. Haberin detayında "Geçmişte İtalyanları umutsuzluğa düşüren Cüneyt Çakır, Roma, Juventus ve Napoli'nin ardından Milan'ı da cezalandırdı" ifadelerini kullandı.
Calciomercato ise "Cüneyt Çakır VAR tarafından ihanete uğradı ve bir kez daha İtalyanları ağlattı" başlığınu kullandı. Haberde ise Cüneyt Çakır'ın maçın genelinde hatalı kararlar verdiği okuyuculara aktarıldı.
Corriere della Sera gazetesi "Milan-Atletico Madrid maçını belirleyen 5 bölüm" başlığını kullandığı haberde Cüneyt Çakır için "Cüneyt Çakır'ın kararları tartışılıyor. VAR da suçsuz değil" ifadeleri kullanıldı.
YENİ ÜYE OLANLARA 10 TL HEDİYE Hemen oynamak için buraya tıklayın!