07.09.2021 - 07:00 | Son Güncellenme:
Alanyaspor, Türkiye'de 2021-2022 sezonu transfer ve tescil dönemini hareketli geçirdi. Akdeniz ekibi yeni sezon transfer döneminde 12 yeni isimle sözleşme imzaladı.
Alanyaspor, 2021-2022 sezonu transfer ve tescil döneminde Joao Novais'i kiraladı. Akdeniz ekibi Braga'ya kiralama ücreti olarak 250 bin euro ödedi. 28 yaşındaki futbolcu Alanyaspor'a katıldı.
20 yaşındaki sol kanat Oğuz Aydın, Bucaspor'dan Alanyaspor'a transfer oldu. Alanyaspor, Bucaspor'a 238 bin euro ödedi. Oğuz Aydın ile 5 yıllık sözleşme imzalandı.
Alanyaspor, Bristol City'den ayrılan Famara Diedhiou ile anlaşma sağladı. 28 yaşındaki santrfor bedelsiz olarak takıma dahil edildi. Diedhiou ile 2025'e kadar sözleşme imzalandı.
Süper Lig ekibi Akanyaspor, Gençlerbirliği'nden ayrılan Daniel Candeias ile her konuda anlaşma sağladı. 33 yaşındaki sağ kanat ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.
Alanyaspor, Rusya'da forma giyen 31 yaşındaki stoper Miha Mevlja ile 2024'e kadar anlaştı. Tecrübeli savunmacının transferi için bonservis bedeli ödenmedi.
24 yaşındaki orta saha Ahmed Ildız, Alanyaspor'un bir diğer transferi oldu. Tecrübeli orta saha için Yeni Malatyaspor'a bonservis ücreti ödenmedi. Ahmed Ildız ile 2024'e kadar anlaşma sağlandı.
Akdeniz ekibi, 31 yaşındaki sol kanat Wilson Eduardo ile her konuda el sıkıştı. Al-Ain'den ayrılan deneyimli futbolcuyla 2 yıllık resmi sözleşme imzalandı.
Süper Lig ekibi Alanyaspor, Feyenoord'dan ayrılan önlibero Leroy Fer ile anlaşma sağladı. Akdeniz temsilcisi bu transfer için bonservis ücreti ödemedi. Leroy Fer ile 2023'e kadar el sıkıştı.
32 yaşındaki stoper Nemanja Milunovic, Alanyaspor'un bir diğer transferi oldu. Tecrübeli futbolcu ile 2023'e kadar sözleşme imzalandı. Alanyaspor bu transfer için bir bedel ödenmedi.
Braga'dan kiralanan bir diğer isim 28 yaşındaki sol bek Cristian Borja oldu. Alanyaspor, tecrübeli futbolcunun transferi için herhangi bir bedel ödemedi.
Aytemiz Alanyaspor, transfer döneminin son günlerinde Emre Akbaba'yı kadrosuna kattı. Tecrübeli on numara Galatasaray'dan 1 yıllığına kiralandı. Emre Akbaba, "Burayı çok önemsiyorum ve burada kendini rahat hissediyorum. İnşallah çok güzel bir sezon geçiririz" dedi.
Aytemiz Alanyaspor, Portekiz ekibi Boavista'dan 24 yaşındaki Chidozie Awaziem'i 1 yıllığına renklerine bağladı. Nijerya Milli Takım forması da giyen genç stoper sezon sonuna kadar Alanyaspor'da forma giyecek.