30.06.2021 - 22:37 | Son Güncellenme:
Galatasaray'da 19 Haziran'da yapılan ve büyük çekişmeye sahne olan kongrede Burak Elmas ipi göğüslemişti. Elmas ilk iş olarak teknik direktör Fatih Terim'in yeniden Florya'ya dönmesini sağladı.
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan deneyimli hoca kadroda değişiklikler yapmak için kolları sıvadı. Transferde orta alan, sol bek ve kanat bölgesine yoğunlaşan Galatasaray'da sürpriz bir gelişme yaşandı.
Seçim öncesinde Aytaç Kara ve Alpaslan Öztürk'ü bedelsiz olarak kadrosuna katan Cim Bom'da iç transferde de Emre Taşdemir ve Ömer Bayram'ın sözleşmesi yeniden uzatılmıştı.
Sarı-kırmızılılar Marcelo Saracchi'nin takımdan ayrılmasının ardından sol bek çalışmalarına hız verdi. Bu doğrultuda Cim Bom'un yıldız oyuncunun transferinde mutlu sona ulaştığı ileri sürüldü.
İtalyan gazeteci Alfredo Pedulla'nın haberine göre; Serie A ekibi Napoli, Mario Rui için Galatasaray'ın yaptığı teklifi kabul etti.
Haberde 30 yaşındaki sol bek için yapılan teklifin 5 milyon euro + bonus olduğu belirtildi. Transferin kısa süre içerisinde netleşmesi bekleniyor.
Deneyimli oyuncu, Trabzonspor'un da gündemine geldi. Geçtiğimiz sezon Napoli formasıyla 36 karşılaşmada forma giyen Portekizli sol bek, 2 asist yaptı.
2018 yılında Roma'dan Napoli'ye transfer olan Mario Rui, kariyerinde uzun yıllar İtalya'da forma giydi. Tecrübeli futbolcu, 2004/2011 dönemlerinde Portekiz'de Sporting ve Benfica'da oynadıktan sonra Çizme macerasına yelken açtı.
YENİ ÜYELERE ÖZEL 100 TL OYNA 100 TL KAZAN - Hemen oynamak için buraya tıklayın!