28.10.2020 - 07:00 | Son Güncellenme:
Fenerbahçe'nin resmi taraftar uygulaması Mohikan'ın tanıtımı gerçekleştirildi. Lansmanda Aykut Kocaman için söylenen sözler Fenerbahçe taraftarının büyük tepkisini topladı. İşte detaylar...
Fenerbahçe'nin resmi taraftar uygulaması Mohikan’ın lansmanı, Fenerbahçe Ülker Spor ve Etkinlik Salonu’nda gerçekleştirildi.
Covid-19 tedbirleri kapsamında yapılan lansmana Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, yönetimi kurulu üyeleri, Sportif direktör Emre Belözoğlu ve sanat dünyasından Fenerbahçeli ünlüler katıldı.
Sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı lansmana Volkan Demirel, Fenerbahçe Beko Basketbol takımı kaptanı Melih Mahmutoğlu, Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı kaptanı Eda Erdem ve rekortmen yüzücüEmre Sakçı ile Mohikan uygulamasını deneyimleyen 1907 Fenerbahçe taraftarı online olarak bağlandı. Ayrıca Fenerbahçeli taraftarların arasından 4 kişi Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’a soru sorma imkanı buldu.
Öte yandan etkinliğe online olarak bağlananlar arasında Fenerbahçeli eski futbolcu Fabio Luciano ve Fenerbahçe Beko'nun eski yıldızı Gigi Datome de yer alırken; Mohikan proje ekibinde yer alan Ali Erhan Tamer uygulama hakkında çeşitli bilgiler verdi.
Fenerbahçe'nin resmi taraftar uygulaması Mohikan'ı tanıttığı lansmanda Emre Belözoğlu ile Luciano arasında geçen transfer diyaloğu da lansmanın en dikkat çeken anlarından biriydi.
Emre Belözoğlu Luciano'ya "Başkanımız Luciano'ya Brezilya'dan iyi oyuncu bakmasını söylüyor" ifadesini kullandı
Fenerbahçe'nin resmi taraftar uygulaması olan Mohikan'ın tanıtım gecesine sanat dünyasından da birçok Fenerbahçeli isim katılım gösterdi.
Geceye şarkıcı Derya Uluğ’da katıldı. Organizasyonun sunucusu İlker Ayrık, Uluğ’a bağırmaktan sesinin kısıldığı bir Fenerbahçe maçını sordu.
Derya Uluğ, ''Marsilya maçıydı 2-0 öndeydik, Alex maçtan çıktı ve 2-2 berabere kaldık, sonra elendik. O maçta öfkeden bağırmıştım'' demesine karşın o dönemin teknik direktörü Aykut Kocaman için Derya Uluğ’un 'malum teknik direktör' ifadesini kullandığı sosyal medyada yayılarak tepki gösterildi.
Derya Uluğ’un bahsettiği Fenerbahçe-Marsilya maçı 8 sene önce oynandı. UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda 20 Eylül 2012’de Fenerbahçe Ülker Stadı’nda Marsilya ile karşılaşmış 2-0 öne geçmesine karşın karşılaşma 2-2 tamamlanmıştı.
Bu gelişmelerin ardından Alex, Aykut Kocaman ve Derya Uluğ isimleri, Twitter’da trend topic listesine girdi.
Aykut Kocaman yönetimindeki Fenerbahçe, Marsilya ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından UEFA Avrupa Ligi'nde o sezon yarı final oynamış ve Benfica'ya 1-0'ın rövanşında 3-1 mağlup olarak yarı finalde elenmişti.
Sanal Bahis Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!