10.02.2021 - 18:06 | Son Güncellenme:
Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, devre arası transfer döneminde Cenk Tosun ve Bilal Ceylan'ı kadrosuna kattı.
Ziraat Türkiye Kupası'nda Konyaspor ile deplasmanda yarı finale çıkma mücadelesi verecek olan Beşiktaş'ta, takım hedefe konsantre olmuş durumda.
Konya'yı geçtiğimiz günlerde 71 dakikasını 10 kişi oynadığı maçta 1-0 mağlup eden Beşiktaş'ta bazı isimlerin yorgunluk durumu da göz önüne alınarak kulübeye çekileceği kaydedildi. Öte yandan kadro dışı kalan futbolculardan sürpriz bir hamle geldi.
Asist Analiz'in haberine göre; Beşiktaş’ta bu sezonki takım planlamasında yer almayan ve teknik heyet tarafından kadro dışı bırakılan Brezilyalı savunmacı Douglas ve Ümit Milli orta saha oyuncusu Muhayer Oktay, flaş bir hamle yapmaya hazırlanıyor.
Her iki oyuncu da Beşiktaş Yönetim Kurulu'nun kararı ile bir süredir günde çift antrenman programı dahilinde Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri’ndeki çalışmalarını sürdürürken bu durum yeni bir probleme neden olma noktasına geldi.
Alınan bilgiye göre; Douglas ve Muhayer Oktay, siyah-beyazlıların kendileri için uyguladığı çift antrenman programının UEFA talimatlarına uygun olmadığı gerekçesi ile kulübü bu uygulamasından dolayı şikâyete hazırlanıyor.
Öte yandan, UEFA ise bu konu ile ilgili kadro dışı kalan futbolcular için takımdan ayrı bir antrenman programı uygulanmasına izin vermiyor. Buna göre; Douglas ve Muhayer Oktay’ın takımdan ayrı günde iki antrenman programı ile çalışmalarını sürdürmesine UEFA Talimatları tarafından olanak tanınmıyor.
250 TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!