Fenerbahçe'de bu sezon yeni transfer Lemos'tan istediği performansı alamayan Belözoğlu, savunmanın göbeği için Arsenal’ın yıldızı Sokratis ile görüşmeler sürüyor. Yunan stoperin sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Arsenal oyuncuyu gözden çıkarttığı için İngiliz ekibiyle kolayca anlaşma sağlanması bekleniyor.
Premier Lig devinde listeye yazılmayan, sezonun ilk yarısında forma giyemeyen Yunan Stoper'in sözleşmesi bu sezon sonunda sona eriyor. Dünya yıldızına Napoli’nin ardından Olympiakos da Sokratis’e talip olsa da Fenerbahçe bu transferde avantajlı.
Süper Lig'in son şampiyonu Başakşehir'de işler yolunda gitmiyor. Ligde son 7 maçını kazanamayan İstanbul temsilcisinde gözler yıldızlara çevrildi. Başakşehir'de mutsuz bir görüntü çizen Visca Fenerbahçe için bir kez daha gündemde. Boşnak futbolcu ile sözlü anlaşma sağlandı.
Başakşehir’in ikna edilmesi için sportif direktör Emre Belözoğlu girişimlere başladı. Stoper takviyesi düşük bir bedelle ya da kiralık olarak gerçekleşirse, transfere ayrılan bütçenin büyük bölümü Visca için kullanılacak.
Fenerbahçe'de sportif direktör Emre Belözoğlu bu transfer için takas hamlesini kullanmayı planlıyor. Belözoğlu, takas olarak da Başakşehir’de kiralık forma giyen Deniz Türüç’ün yanı sıra Kemal Ademi ve Nabil Dirar’ın önerilmesi.
Bu sezon yaptığıı 18 transfer ile şampiyonluğun en büyük favorisi olan Fenerbahçe'de Ocak ayı bir hayli hareketli geçecek. Takıma bir stoper ve bir kanat oyuncu takviye yapmak isterken sezon başında kadroya katılan Papiss Cisse'ye sürpriz talip çıktı. TRT Spor'un son dakika haberine göre Cisse'ye Süper Lig'in forma ekibi Fatih Karagümrük talip oldu ve sarı lacivertli yönetime teklif götürdü.
Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Ozan Tufan için İngilizler yeniden harekete geçti. Son olarak yaz transfer döneminde sarı-lacivertli takıma teklif ancak bir sonuç alamayan Crystal Palace, bu defa daha yüksek bir teklifle geldi. Sabah Spor'dan Volkan Demir'in özel haberine göre Ozan için yapılan teklif 10 milyon euro. Yönetimin bu öneriye şu anda bir cevap vermediği bildirildi.
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, sportif direktör Emre Belözoğlu ve teknik direktör Erol Bulut'un ligin 18. haftasında oynanacak olan BB Erzurumspor maçının ardından bir toplantı yapacağı ve konuyu masaya yatıracağı öğrenildi. Ozan, bu sezon oynadığı 14 lig maçında 4 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.
250 TL'ye varan hoş geldin bonusu Misli.com'da Hemen oynamak için buraya tıklayın!