BasketbolGalatasaraylı taraftarlar gözaltında

Galatasaraylı taraftarlar gözaltında

24.01.2014 - 19:53 | Son Güncellenme:

Bayern Münih maçında Türk seyircilerin olaylar çıkardığı ve bazı Galatasaray taraftarlarının gözaltına alındığı bildirildi

Galatasaraylı taraftarlar gözaltında

Galatasaray Liv Hospital, Bayern Münih’i dün deplasmanda 72-66 mağlup ettiği karşılaşma ile Euroleague’de grubundaki ilk galibiyetini aldı. Sarı kırmızılı takımı yaklaşık 250 kişilik taraftar grubu da bu karşılaşmada yalnız bırakmadı.

Ancak Alman basınındaki haberlere göre Galatasaray taraftarları dün olaylar çıkardı. Maç öncesi meşale attığı belirtilen sarı kırmızılı taraftarların güvenlik güçlerine zor anlar yaşattığı, salondaki 90 sandalyeye hasar verdikleri, salondaki bir panonun yırtıldığı ve bazı taraftarların da yaralandıkları belirtildi.

Alman basınında “Galatasaray taraftarı Münih’te isyan çıkardı” başlıklarıyla verilen haberlerde, maç öncesi, maç sırasında ve de maçın ardından Türk taraftarların olaylar çıkardığı belirtilirken, Münih emniyetinden yapılan açıklamada üç Galatasaray taraftarının da polis tarafından gözaltına alındığı bildirildi. Çıkan olaylar nedeniyle Euroleague yönetiminin Galatasaray’a ceza verebileceği ifade edildi.