GalatasarayGalatasaraylı Icardi ve Wanda Nara barıştı mı? Üzen haber geldi

Galatasaraylı Icardi ve Wanda Nara barıştı mı? Üzen haber geldi

27.07.2024 - 14:31 | Son Güncellenme:

Galatasaray'da Icardi ve Wanda Nara arasında yaşananlar kamuoyunda yakından takip ediliyor. Çiftin son durumuyla ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı.

Galatasaraylı Icardi ve Wanda Nara barıştı mı Üzen haber geldi

Galatasaray’da forma giyen Arjantinli futbolcu Mauro Icardi ile iki çocuğunun annesi Wanda Nara hakkında 'boşanma' iddiaları gündeme gelmişti.

Haberin Devamı

FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI
10 yıllık aşkta ayrılık süreci yaşanırken, Icardi'den hiç beklenmedik bir paylaşım geldi. Ayrılık açıklaması yapan Wanda Nara'nın sosyal medyada paylaştığı üstsüz fotoğrafı kendi profilinde alıntılayan Icardi şaşırttı.

TAKİPTEN ÇIKTILAR
İki isim arasında buzların erdiğine yönelik iddialar ortaya atıldı. 'Barıştılar mı?' sorusu cevap bulmazken iki isimden yeni hamle geldi. Mauro Icardi ve Wanda Nara, Instagram üzerinden birbirlerini takipten çıkardı. Wanda Nara daha önce Icardi takipten çıkmış sonrasında takip etmişti.

Galatasaraylı Icardi ve Wanda Nara barıştı mı Üzen haber geldi

WANDA NARA SESSİZLİĞİNİ BOZDU
Wanda Nara sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile yıldız golcüyle ayrıldıklarını doğruladı. Wanda Nara'nın sosyal medyadan yaptığı açıklama şu şekilde:
Sonların ne kadar zor olduğunu ve neye mal olduklarını biliyorum. Televizyonda veya internette gerçek olmayan şeyler var. Ama bunu kabul ediyorum. Ayrılmaya karar verdim ama Mauro ile aile olmaktan vazgeçmeyeceğiz. Aşk varken daha fazlasını denemek hata değildi. Hiçbir şeyden pişman değilim, bu çifte hayatımın en güzel yıllarını verdim ama bugün yalnız kalmak zorundayım. Hiçbir suçlu veya üçüncü şahıs yok, bizim ilişkimiz her zaman dışarıdan görünenden daha güçlü. Önceliğim her zaman çocuklarım oldu ve bugün her zamankinden daha fazla. Saygınız için teşekkürler.

Haberin Devamı

Galatasaraylı Icardi ve Wanda Nara barıştı mı Üzen haber geldi

Yazarlar