Galatasaray Galatasaray'ın kasası dolacak! Zaniolo ile yollar ayrılıyor

Galatasaray'ın kasası dolacak! Zaniolo ile yollar ayrılıyor

20.06.2024 - 09:50 | Son Güncellenme:

Süper Lig'de geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray'da gözler yeni sezonun kadro planlamasına çevrildi. Sarı-kırmızılı ekipte Zaniolo ile yolların ayrılması planlanırken transferde bonservis beklentisi ise oldukça yüksek. İşte detaylar...

Galatasarayın kasası dolacak Zaniolo ile yollar ayrılıyor

Nicolo Zaniolo ile Galatasaray’ın yollarının hafta sonuna kadar ayrılması bekleniyor. Erden Timur’dan boşalan görevi üstlenen İbrahim Hatipoğlu, İtalyan yıldızın satış görüşmeleri için yurt dışına çıktı.

Haberin Devamı

BEKLENTİ 20 MİLYON

Hatipoğlu, cuma akşamına kadar 3 kulüple masaya oturacak. Bu kulüplerden bir tanesi, şu ana kadarki en ciddi teklifi sunan Atalanta. Galatasaray’ın bu satıştan beklentisi ise en az 20 milyon Euro.

ROMA İLE ANLAŞILMIŞTI

Geçen sezon da Aston Villa’ya 5 milyon Euro’ya kiralanan Zaniolo’dan böylece ciddi bir kâr elde edilmiş olacak. Sarı-Kırmızılılar, genç oyuncunun bonservisi için Roma’yla taksitler halinde 15 milyon Euro’ya anlaşmıştı.

SATIŞTAN YÜKSEK PAY MADDESİ

Tekrar para kazandıracak Galatasaray cephesinin bir başka beklentisi de Zaniolo’nun yeni kulübüyle yapılacak olan bir sonraki satıştan yüksek bir pay yüzdesi.

TEKRAR PARA KAZANMA FIRSATI

Çünkü 24 yaşındaki futbolcunun, Serie A’da tekrar patlama yaparak, yakın gelecekte yine büyük bir Avrupa devine transfer olma ihtimali oldukça yüksek görülüyor. Sarı-Kırmızılılar böylece birkaç sezon içerisinde Zaniolo’dan tekrar para kazanma fırsatı bulabilecek.