GalatasarayGalatasaray'ın çılgın transfer planı ortaya çıktı! Yönetim imkansızı deneyecek

Galatasaray'ın çılgın transfer planı ortaya çıktı! Yönetim imkansızı deneyecek

11.10.2024 - 11:35 | Son Güncellenme:

Ara transfer dönemi için çalışmalara başlayan Galatasaray'da yönetim futbol dünyasına damga vuracak olan hamleler için harekete geçti. İşte detaylar...

Galatasarayın çılgın transfer planı ortaya çıktı Yönetim imkansızı deneyecek

Sezon başında yıldız transferlerle kadrosunu güçlendiren Galatasaray'da yönetim, Ocak ayı için de çalışmalara başladı. Sarı-kırmızılı ekip transfer hamleleri ile futbol dünyasını sarsmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

ÇILGIN PLAN

Galatasaray Yönetimi, Ocak ayında müthiş bir operasyona imza atmaya hazırlanıyor. İdareciler, transfer döneminin son günlerinde İtalyan devi Napoli’den kiralık olarak takıma kazandırılan Victor Osimhen’le ilgili spekülasyonlara Ocak ayında son vermek istiyor.

KAYNAK ARAYIŞI

Cim Bom’un hedefi, Nijeryalı yıldızı devre arasında bonservisiyle kadrosuna katmak... İtalyan basını da Aslan’ın bu gizli hedefini doğrularken mali kaynak arayışı tüm hızıyla devam ediyor.

Galatasarayın çılgın transfer planı ortaya çıktı Yönetim imkansızı deneyecek

Yönetim, sponsor bulma formülüyle bu transferi bitirmek için bütün şarlarını zorlayacak. Başarılı oyuncu için İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea’nin de ısrarı devam ediyor...

Yaz transfer döneminde Osimhen’i kadrosuna katmak isteyen ancak anlaşma sağlayamayan Chelsea’nin de yıldız futbolcu için tekrar devrede olduğu iddia edildi.

Haberin Devamı

DEV BONSERVİS

İngiliz ekibinin, Napoli’nin talep ettiği 81 milyon Euro’luk bonservis bedelini ödemeye hazır olduğu ancak Osimhen ile maaş konusunda anlaşamadığı ifade edildi.

DYBALA SÜRPRİZİ

Cim Bom’un Ocak ayı için bir diğer büyük planı ise Paulo Dybala... İtalya Serie A kulübü Roma’yla sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan 30 yaşındaki forvet arkası için temaslara başlayan idareciler, bu transferi devre arasında bitirmek istiyor.

Galatasarayın çılgın transfer planı ortaya çıktı Yönetim imkansızı deneyecek

Aslan, düşük bir bonservis bedeli karşılığında bu sezon Roma ile 7 maçta 1 kez rakip fileleri sarsmayı başaran dünyaca ünlü ismi renklerine bağlamayı amaçlıyor.