GalatasarayGalatasaray'dan transferde Raphael Onyedika sürprizi!

Galatasaray'dan transferde Raphael Onyedika sürprizi!

10.09.2024 - 22:15 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Club Brugge forması giyen Raphael Onyedika için harekete geçtiği öğrenildi.

Galatasaraydan transferde Raphael Onyedika sürprizi

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın transferde sürpriz bir hamlede bulunduğu ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların, orta saha transferinde gündemine Raphael Onyedika'yı aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Fransız basınından RMC Sport'un haberine göre; Galatasaray'ın Raphael Onyedika için harekete geçtiği belirtildi. Sarı-kırmızılıların, 23 yaşındaki orta saha ile 5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladığı kaydedildi.

Raphael Onyedika için Galatasaray'ın sunduğu teklifi Club Brugge'ün kabul etmediği aktarıldı. Nijeryalı futbolcunun, Galatasaray'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

Raphael Onyedika'nın Galatasaray'a transferi için Club Brugge'a baskı yaptığı vurgulandı. 23 yaşındaki orta saha bu sezon 6 maça çıktı ve 423 dakika sahada kaldı.

Raphael Onyedika'nın Club Brugge ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Nijeryalı futbolcunun güncel piyasa değeri 10 milyon euro.

FC Ebedei altyapısında yetişen Raphael Onyedika daha sonra Midtjylland'a transfer oldu. 2020-2021 sezonunda Frederica'da kiralık olarak forma giyen Raphael Onyedika, 2022-2023 sezonu başında 9 milyon 500 bin euro karşılığında Club Brugge'a imza attı.

Haberin Devamı

Raphael Onyedika, Nijerya Milli Takımı'nda 9 müsabakada süre aldı. 23 yaşındaki orta saha, bu karşılaşmalarda 1 gol sevinci yaşadı.