GalatasarayGalatasaray'dan Trabzonsporlu Batista Mendy'e transfer kancası! İşte istenen bonservis

Galatasaray'dan Trabzonsporlu Batista Mendy'e transfer kancası! İşte istenen bonservis

19.08.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Trabzonspor forması giyen Batista Mendy ile ilgilendiği ve görüşmelere başladığı öne sürüldü. Fransız basını, transferin gerçekleşmesi için gereken muhtemel bedeli duyurdu.

Galatasaraydan Trabzonsporlu Batista Mendye transfer kancası İşte istenen bonservis

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da defansif orta saha transferinde hareketlilik hızlandırıldı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Trabzonspor forması giyen Batista Mendy'i gündemine aldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Galatasaray'ın Trabzonspor forması giyen Batista Mendy için transfer görüşmelerine başladığı aktarıldı. Fransız basınından L'Equipe'in haberine göre; Galatasaray'ın görüşmelere başladığı Batista Mendy için Premier Lig ekibi Crystal Palace'ın da ilgisinin bulunduğu belirtildi.

Galatasaraydan Trabzonsporlu Batista Mendye transfer kancası İşte istenen bonservis

Galatasaray'ın tecrübeli orta saha için ödemesi gereken muhtemel bonservis bedeli haberin ayrıntılarında yer aldı. Sarı-kırmızılıların, Batista Mendy transferi için 10 milyon euro bonservis bedeli ödemesi gerektiği ifade edildi.

24 yaşındaki orta saha, bu sezon Trabzonspor'da 5 maça çıktı. Batista Mendy, bordo-mavili takımın UEFA Avrupa Ligi Elemeleri'nde oynadığı tüm müsabakalarda 90 dakika görev aldı. Abdullah Avcı, Batista Mendy'i hem defansif orta saha hem de stoper bölgelerinde görevlendirdi.

Haberin Devamı

Galatasaraydan Trabzonsporlu Batista Mendye transfer kancası İşte istenen bonservis

Batista Mendy'nin Trabzonspor ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2027'de sona erecek. Fransız orta sahanın güncel piyasa değeri 9 milyon 500 bin euro.

Nantes altyapısında yetişen Batista Mendy daha sonra Angers'te oynadı. Trabzonspor, 2023-2024 sezonu başında Batista Mendy için 4 milyon 400 bin euro bonservis bedeli ödedi. Angers, Fransız futbolcunun bir sonraki satışından yüzde 20 pay alacak.

Batista Mendy, Fransa'da alt yaş kategorilerinde U16, U17, U18 ve U19 düzeyinde milli formayı giydi.

Yazarlar