GalatasarayGalatasaray'dan ters köşe transfer! Arda Turan'ın yıldızı listede

Galatasaray'dan ters köşe transfer! Arda Turan'ın yıldızı listede

14.10.2024 - 19:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın Eyüpspor forması giyen 24 yaşındaki futbolcuyla ilgilendiği öğrenildi. Sarı-kırmızılıların, tecrübeli futbolcuyu transfer listesine eklediği aktarıldı.

Galatasaraydan ters köşe transfer Arda Turanın yıldızı listede

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'ın ara transfer dönemi için çalışmalarını hızlandırdığı ortaya çıktı. Sarı-kırmızılıların bu doğrultuda Süper Lig ekiplerinden Eyüpspor'da forma giyen tecrübeli futbolcuyu listesine eklediği belirtildi.

Haberin Devamı

Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da forma giyen tecrübeli futbolcunun durumunun yakından takip edildiği aktarıldı. Sabah'ın haberine göre; Galatasaray'ın yıldızlarla dolu hücum hattını yerli bir futbolcuyla güçlendirmek istediği kaydedildi.

Sarı-kırmızılı takımın, Arda Turan yönetimindeki Eyüpspor'da forma giyen Ahmed Kutucu ile ilgilendiği vurgulandı.

Galatasaraydan ters köşe transfer Arda Turanın yıldızı listede

24 yaşındaki Ahmed Kutucu, bu sezon Eyüpspor'da 8 müsabakada forma şansı buldu ve 663 dakika sahada kaldı. Ahmed Kutucu, bu karşılaşmalarda 3 kez rakip fileleri havalandırdı. 24 yaşındaki hücumcu, takım arkadaşlarına 3 gol pası verdi.

Ahmed Kutucu'nun Eyüpspor ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 24 yaşındaki hücum oyuncusunun güncel piyasa değeri 2 milyon 400 bin euro.

Haberin Devamı

Haverkamp altyapısında yetişen Ahmed Kutucu daha sonra RW Essen altyapısı, Schalke 04, Heracles, Başakşehir ve Sandhausen'de oynadı. Eyüpspor, 2023-2024 sezonu başında Ahmed Kutucu'yu kadrosuna dahil etti.

Ahmed Kutucu, A Milli Futbol Takımı'nda 2 karşılaşmada forma şansı buldu.

Yazarlar