GalatasarayGalatasaray'dan Roland Sallai videosu! Kerem Aktürkoğlu detayı

Galatasaray'dan Roland Sallai videosu! Kerem Aktürkoğlu detayı

14.09.2024 - 18:03 | Son Güncellenme:

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'yi için sarı-kırmızılı kulüp transfer videosu yayınladı. Videoda Kerem Aktürkoğlu detayı yer aldı.

Galatasaray'ın yeni transferi Roland Sallai'yi için sarı-kırmızılı kulüp transfer videosu yayınladı. Yeni transferin forma numarası Kerem Aktürkoğlu'nun giydiği 7 numara oldu.

Haberin Devamı

KEREM DETAYI
Sarı-kırmızılı kulübün yayınladığı videoda asa yer alırken Kerem Aktürkoğlu'nun Harry Potter sevincine gönderme yapıldı.

Galatasaraydan Roland Sallai videosu Kerem Aktürkoğlu detayı

Macar futbolcu ilk açıklamasında; "Buraya gelmemde yardımcı olan başkanımıza ve değerli insanlara teşekkür ediyorum. Çok büyük bir kulübe geldim. Hocamız ve takım arkadaşlarımızla buluşmak için çok sabırsızım. Son haftalarda bir ilgi vardı ve ben de buna karşılık verip gelmek istedim. Çünkü Türkiye'nin en büyük kulübüne geliyordum. Kazanmamız gereken bir şampiyonluk var. Avrupa Ligi'ni de kazanmak istiyoruz. Burayla ilgili birkaç şey biliyordum. Burayla ilgili çok bilgim yoktu ama buraya geldiğim için çok mutluyum. 5. yıldızı takmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Yazarlar