GalatasarayGalatasaray'dan kulübeye Mevlüt Erdinç takviyesi

Galatasaray'dan kulübeye Mevlüt Erdinç takviyesi

23.08.2019 - 09:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Mitroglou’nun boşluğunu Türk forvetle dolduracak

Falcao'nun gelişi yılan hikâyesine dönerken, Kostas Mitroglou'nun da PSV'ye gitmesiyle forvet sayısı bire düştü. Elinde sadece santrfor olarak Mbaye Daigne kalan, sarı-kırmızılılar arayışa girerken listeye Mevlüt Erdinç girdi.

Haberin Devamı

Başakşehir'in kadroda düşünmediği ve ayrılması için yol gösterdiği 32 yaşındaki golcüyü, Cim-Bom dışında Ç.Rizespor, Antalyaspor ve ligin yeni takımı Gazişehir de istiyor. İstanbul'dan ayrılmak istemeyen Mevlüt, Galatasaray'a gelmeye sıcak bakıyor.

Tarafların anlaşması halinde milli oyuncu ile 1+1 yıllık sözleşme imzalanması bekleniyor. Başakşehir'in teknik direktörü Okan Buruk, "Mevlüt'ün görüştüğü takımlar var. Büyük ihtimalle bizden ayrılacak" diyerek bu transferi doğruladı.

 

KEŞFETYENİ
Büyük aşk sona mı erdi? Paris dönüşü sonrası konuştu
Büyük aşk sona mı erdi? Paris dönüşü sonrası konuştu

Cadde | 08.03.2025 - 07:44

Ünlü oyuncunun özel davetlerde tek başına yer alması ayrılık dedikodularını da beraberinde getirirken Erçel'den yeni açıklama geldi.

Yazarlar