20.07.2022 - 10:49 | Son Güncellenme:
Sporx
Galatasaray, Sergio Oliveira'nın ardından orta sahasını güçlendirmek için çalışmalarını sürdürüyor.
8 MİLYON EUROLUK TEKLİF!
İngiliz basınında yer alan haberde; sarı-kırmızılıların, Rangers forması giyen Glen Kamara'ya teklif yaptığı belirtildi.
Galatasaray, başarılı futbolcu için İskoç kulübünün kapısını 8 milyon Euro'luk bir teklif ile çaldı.
TALİPLERİ ÇOK
26 yaşındaki futbolcuyla Galatasaray dışında; Brighton, RB Leipzig, Eintracht Frankfurt ve Marsilya'nın da ilgilendiği aktarıldı. Orta sahasından Joe Aribo'yu Southampton'a gönderen Rangers'ın ise Kamara'yı satmaya sıcak bakmadığı ifade edildi.
3 YIL SÖZLEŞMESİ VAR
Güncel piyasa değeri 7.5 milyon Euro olarak gösterilen Kamara'nın, İskoç ekibi ile sözleşmesi 3 yıl daha devam ediyor.
Geçtiğimiz sezon Rangers'ta 52 maçta sahaya çıkan Glen Kamara, takımına 4 gol, 5 asistlik skor katkısı verdi.
Sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, geçtiğimiz akşam evlendi. Aşiret düğünü yapan ismin sosyal medya paylaşımları ağızları açık bıraktı. İbrahim Tatlıses ve Şafak Sezer de kilolarca altının yarıştığı düğüne katıldı.