GalatasarayGalatasaray'da Yunus Akgün golünü attı! Kerem Aktürkoğlu yanıt verdi

Galatasaray'da Yunus Akgün golünü attı! Kerem Aktürkoğlu yanıt verdi

17.09.2024 - 22:44 | Son Güncellenme:

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yı 3-1'lik skorla yenerek Galatasaray'da Yunus Akgün'ün gol sevinci damga vurdu. Benfica'ya transfer olan Kerem Aktürkoğlu'nun da Yunus'un golüne verdiği tepki sosyal medyanın gündemindeydi.

Rizespor karşısında 5 golle şov yapan Galatasaray, erteleme maçında Gaziantep FK’yı ağırladı. Barış Alper Yılmaz, Yunus Akgün, Michy Batshuayi'nin golleriyle sahadan 3-1 galip ayrılan Cimbom, 5'te 5 yaparak Fenerbahçe derbisi öncesi liderlik koltuğuna oturdu. Gaziantep'in tek sayısını ise orta sahadan Fernando Muslera'yı orta sahadan avlayan Furkan Soyalp kaydetti.

Haberin Devamı

YUNUS AKGÜN'ÜN DAMGA VURAN GOL SEVİNCİ

Süper Lig'in 3. hafta erteleme maçında Gaziantep FK'yı konuk eden Galatasaray'da Yunus Akgün, sarı kırmızılıların ikinci golünü attı. Golün ardından büyük sevinç yaşayan Yunus Akgün, Kerem Aktürkoğlu ile özdeşleşen "sihir" hareketini yaparak eski takım arkadaşını andı.

KEREM'DEN PAYLAŞIM

Galatasaray, Yunus Akgün'ün gol sevincini paylaşırken Kerem Aktüroğlu'ndan paylaşım geldi. Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılıların yaptığı Yunus Akgün'ün gol sevinci paylaşımına, "Aslan kardeşim" yazdı ve kalp emojisi koydu.

Galatasaray ise Kerem'in paylaşımına yanıt vererek "Evlat" notunu düştü.

'HER GÜN KEREM'LE KONUŞUYORUM'

Yunus Akgün, müsabakanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Haberin Devamı

Attığı golü eski takım arkadaşı Kerem Aktürkoğlu'na adadığını belirten Yunus Akgün, "Her gün Kerem ile konuşuyorum. Kendisi burada çok büyük işler yaptı. Şu an şans buluyorum ve elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum. Fenerbahçe karşısında kazanmak için Kadıköy'e gideceğiz. Son 2 sezonun şampiyonuyuz. Hedefimiz ilk yarının bütün maçlarını kazanmak." ifadelerini kullandı.

Gol atmaya ihtiyacı olduğunu belirten Yunus, "Futbolcuların öz güveni, gol atınca artar. Benim de gol atmaya ihtiyacım vardı ama takımın kazanması önemliydi. Oynadıkça daha fazla gol atacağım." diye konuştu.

Victor Osimhen, Mauro Icardi ve Michy Batshuayi hakkında konuşan Yunus, "Üçü de çok büyük futbolcu. Neler yapabiliriz diye arada konuşuyoruz. Onlara gol attırmak bizim için önemli. Ortamımız çok iyi. İnşallah onlara daha fazla gol attırırız." şeklinde görüş belirtti.