FenerbahçeGalatasaray'da Young Boys seferberliği! Tüm odak rövanşta

Galatasaray'da Young Boys seferberliği! Tüm odak rövanşta

25.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Young Boys ile salı günü sahasında oynayacağı rövanş maçına kilitlendi. Başkan Dursun Özbek bugün Florya’ya giderek futbolculara moral konuşması yapacak. Okan Buruk doğru 11 ve kusursuz bir plan için yoğun mesai harcıyor. Sağlık ekibi de kaptan Muslera ve Sanchez’i kritik müsabakaya yetiştirmeye çalışıyor.

Galatasarayda Young Boys seferberliği Tüm odak rövanşta

Trendyol Süper Lig’deki maçı ertelenince tamamen Şampiyonlar Ligi’ne odaklanan Galatasaray’da salı günü oynanacak Young Boys rövanşı öncesinde adeta seferberlik ilan edildi.

Haberin Devamı

Sarı-kırmızılı yönetim, teknik kadro ve sağlık ekibi hem finansal hem de prestij açısından son derece büyük önem taşıyan mücadele için yoğun bir mesai veriyor.

İşte detaylar:

FLORYA’YA ÇIKARMA

Sarı-kırmızılılarda Başkan Dursun Özbek, Florya Metin Oktay Tesisleri’ne yarın gidecek ve takıma bir moral konuşması yapacak. Bu arada İbrahim Hatipoğlu ile Maruf Güneş tesislerde bulunarak oyuncularla yakından ilgilenecek.

BURUK DERS ÇIKARDI

İsviçre’de 3-2 kaybedilen ilk maçtaki hatalarla yüzleşen Teknik Direktör Okan Buruk doğru ilk 11 ve kusursuz bir plan üzerinde çalışıyor. Sarı-kırmızılı ekibin teknik patronu gruplara kalınacağından emin ve oyuncularıyla da bu fikrini paylaştı.

KRİTİK GÜN YARIN

İlk maçta sakatlanan kaptan Muslera ile sakatlığı süren Davinson Sanchez’in durumları son antrenmanda belli olacak. İki futbolcu için de özel program uygulanırken son çalışmaya göre rövanşta forma giyip giyemeyeceklerine karar verileceği belirtildi. Muslera ve Sanchez bireysel çalışmalara devam ediyor.

Haberin Devamı

TRANSFERE MOLA VERİLDİ

Galatasaray’da Şampiyonlar Ligi play-Off rövanşı nedeniyle transfer çalışmaları askıya alındı. 30 milyon euro değerindeki müsabakanın birinci gündem olduğu ve dikkatlerin dağılmaması adına bu kararın alındığı belirtildi.

Sarı-kırmızılı takımın, Young Boys’u eleyerek Şampiyonlar Ligi’ne kalması halinde en az 3 takviyenin planlandığı ifade edildi. Teknik Direktör Okan Buruk’un yapacağı son değerlendirmenin ardından belirlenen isimlerin kadroya katılacağı vurgulandı.

ASLAN'A BİR İHTAR DAHA

Galatasaray’a bir ihtar da Derrick Köhn’ün eski kulübün Hannover 96’dan geldi. Mauro Icardi geçtiğimiz günlerde alacaklarının en kısa sürede ödenmesi için sarı-kırmızılı kulübe temsilcileri aracılığıyla resmi ihtarda bulunmuştu.

Alman Bild gazetesinde yer alan haberde, Hannover 96 kulübünün, Galatasaray tarafından gözden çıkarılan Köhn’ü geri almak istediği iddia edildi. Köhn’ü 4 milyon euro karşılığında Cim-Bom’a satan Alman ekibinin bu paranın 2,5 milyon euroluk kısmını bir türlü tahsil edemediği ve bu alacağını silerek Köhn’ü yeniden kadrosuna katmayı planladığı aktarıldı.

Haberin Devamı

Bild’in haberinde Hannover 96’nın Köhn’ü geri alamaması halinde Galatasaray’ı FIFA’ya şikayet etmeye hazırlandığı da ileri sürüldü. Alman ekibinin yöneticileri geçtiğimiz günlerde yaptıkları açıklamalarda sarı-kırmızılı kulübn borcunu ödemediğini dile getirmişti.