GalatasarayGalatasaray'da yıldız futbolcuyla 1 yıl daha! Sözleşmesi otomatik olarak uzayacak

Galatasaray'da yıldız futbolcuyla 1 yıl daha! Sözleşmesi otomatik olarak uzayacak

01.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Galatasaray’da son haftalardaki galibiyetlere doğrudan etkisi olan Mertens, 10 maçta daha forma giymesi durumunda sözleşmesi otomatik olarak uzayacak. Belçikalı futbolcunun, bu performansla, bunu başaracağına kesin gözle bakılıyor

Galatasarayda yıldız futbolcuyla 1 yıl daha Sözleşmesi otomatik olarak uzayacak

G.Saray’da Dries Mertens sevinci yaşanırken, tecrübeli oyuncunun bir yıl daha sarı-kırmızılı kulüpte kalmasına kesin gözüyle bakılıyor. Dries Mertens, 10 maçta daha forma giymesi halinde sözleşmesi otomatik bir yıl daha uzayacak. Belçikalı futbolcu ile ilgili yapılan opsiyonlu kontratın devreye girmesinin kesin gibi olduğu vurgulandı.

Haberin Devamı

PERFORMANSIYLA DİKKATLERİ ÇEKİYOR

Cim-Bom, Dünya Kupası sonrasında oynanan iki maçta keyif vermese de, Mertens, performansıyla dikkat çekiyor. Sezon başında efsanelerinden olduğu Napoli ile sözleşmesi sona eren ve Galatasaray’a gelen yıldız futbolcu, ilk haftalarda sonuca etki edemiyordu. Belçikalı futbolcu, haftalar ilerledikçe havaya girdi ve iki maçtır da kalitesi ile Aslan’a 3 puanlar kazandırdı. İstanbulspor maçında, etkili kornerleriyle gollere büyük katkı sağlayan 35 yaşındaki futbolcu, Sivas’ta da sahneye çıktı ve golünü attı.

Buruk tecrübeli futbolcunun formundan çok memnun olduğu belirtildi. Sarı-kırmızılı teknik adam, Dünya Kupası’ndan moralsiz dönmesine rağmen Galatasaray formasıyla mutluluğu yakalayan ve iki maçtır takım ortalamasının üzerinde bir görüntü sergileyen Mertens’e bu özverisi nedeniyle teşekkür etti. Takımda sakatlıklar ve formsuzlukların da olduğu bir dönemde Mertens’in yüksek konsantrasyonu, Buruk ve ekibi tarafından takdirle karşılandı.

Haberin Devamı

SOL BEKE EMRE TAŞDEMİR

Galatasaray’da Ankaragücü maçında kadro değişiyor. Teknik Direktör Okan Buruk, cezası nedeniyle Sivas’ta forma giyemeyen Torreira’ya Ankaragücü maçında 11’de şans verecek. Cezalı Boey’un yerine ise Dubois forma giyecek. Bir diğer cezalı Oliveira’nın yerine ise Midtsjö veya Berkan ikilisinden biri tercih edilecek. Sarı-kırmızılılarda sol bekte ise Ankaragücü karşısında Emre Taşdemir’in oynayacağı öğrenildi.

Dünü izinli geçiren sarı-kırmızılılar bu akşam yapacağı antrenmanla Ankaragücü hazırlıklarına devam edecek.

Galatasarayda yıldız futbolcuyla 1 yıl daha Sözleşmesi otomatik olarak uzayacak