GalatasarayGalatasaray'da rövanşa yeni kadro! Sürpriz Mertens kararı

Galatasaray'da rövanşa yeni kadro! Sürpriz Mertens kararı

23.08.2024 - 07:02 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Young Boys deplasmanında kaybederken, ekibiyle maçı değerlendiren Teknik Direktör Okan Buruk, İstanbul’daki mücadele için radikal kararlar alacak. Formsuz isimler kulübeye çekilecek, ilk 11 adeta baştan belirlenecek.

Galatasarayda rövanşa yeni kadro Sürpriz Mertens kararı

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçında Young Boys’a İsviçre’de 3-2 kaybederken, bu mağlubiyetten hem oyuncular hem de Teknik Direktör Okan Buruk’un önemli dersler çıkardığı öğrenildi. Sarı-kırmızılılarda bu yüzden İstanbul’daki rövanş için radikal kararlar alınacak.

Haberin Devamı

ABLDÜKERİM'İN YERİNE KAAN

Maçtan sonra hemen İstanbul’a dönmeyen ve geceyi İsviçre’de geçiren Cim-Bom’da Okan Buruk ve ekibinin geç saatlere kadar değerlendirme yaptıkları öğrenildi. Buna göre sağlık ekibine Sanchez’in sakatlığının durumu sorularak risk alınmasının ne gibi sonuçlar doğuracağının sorulduğu belirtildi. Sanchez’in yetişmemesi halinde kart cezalısı olan Abdülkerim Bardakçı’nın yerine formaya en yakın isimin Kaan Ayhan olduğu belirtildi.

Okan Buruk’un ayrıca Köhn’ün etkisiz kalması nedeniyle Jelert’i sola çekmeyi düşündüğü, Barış Alper’e ise sağ bekte şans verebileceği bildirildi. Bu hamlelerin ardından önceki günkü mücadelede oyuna girdikten sonra başarılı bir performans gösteren Ziyech’e yer açılacağı kaydedildi.

Haberin Devamı

MERTENS KULÜBEYE

Sezona iyi başlamayan ve Young Boys maçında da sahanın kötüleri arasında yer alan Mertens’in İstanbul’daki rövanşta kulübeye çekileceği belirtildi. Böylece Gabriel Sara’nın 10 numara kaydırılacağı öğrenildi. Buruk’un bu hamlesinde ise orta alana Berkan takviyesini planladığı belirtildi.

Young Boys maçında attığı gollerle tur umutlarının devam etmesini sağlayan Batshuayi için ise henüz karar verilmediği bildirildi. Okan Buruk’un çift forvet konusunda maçın gidişatına göre hareket edeceği öğrenildi.