GalatasarayGalatasaray'da Osimhen'in menajeri İstanbul'a geliyor! Chelsea ve Juventus iddiaları sonrası toplantı

Galatasaray'da Osimhen'in menajeri İstanbul'a geliyor! Chelsea ve Juventus iddiaları sonrası toplantı

29.09.2024 - 13:28 | Son Güncellenme:

Galatasaray, Süper Lig'in 7'nci haftasında Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldı. Mücadele sonrası Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri değerlendirdi.

Süper Lig'in 7'nci haftasında Galatasaray ile Kasımpaşa karşı karşıya geldi. Sarı-kırmızılılar, 3-0'lık üstünlüğü yakaladığı maçta sahadan 3-3'lük eşitlikle ayrıldı.

Haberin Devamı

Mücadele sonrası sarı-kırmızılı ekipteki son gelişmeleri Milliyet Gazetesi muhabiri Nevzat Dindar, Skorer Instagram canlı yayınında değerlendirdi. 

Nevzat Dindar'ın açıklamaları şu şekilde:

Maçın başlangıcı muazzam ama finali berbat. Bir teknik direktör açısından 180 derece farklı bir tablo ancak böyle yaşanabilir. İki farklı duygu yaşandı. Bazı şeyler geliyorum diyordu. Okan hoca açısından kadro tartışılabilir. Bence eleştiri konusu değişiklikler oldu. Icardi ve Osimhen ikilisinin ne kadar fark yarattığını gördük. Galatasaray'ın hücum hattı çok etkili. Galatasaray 2 senede büyük başarılar yarattı, Okan Buruk kazansa tarihin en başarılı başlangıcı olacaktı. Galatasaray tarihinde alışık olmadığımız bir sonuç. Ama yoğun takvim hocaları böyle tercihleri yapmaya itiyor. Ligde bu tarz şeyler olacak ama panik yapılacak bir durum yok. Sonuçta Galatasaray'ın kadrosunun nasıl daha kullanışlı olacağı yönünde fikirler verdi.

Haberin Devamı

'NELSSON ADINA KÖTÜ BİR MAÇ OLDU'

Nelsson adına kötü bir maç oldu. Özellikle oyunu geriden kurma konusunda problemli olduğunu görüyoruz. Sanchez'in ne kadar kritik bir oyuncu olduğu ortaya çıktı. Torreira da Galatasaray'da ilk 3 isimden biri. Mertens'in ilerleyen yaşından dolayı sahadaki yaş ortalaması arttıkça performansı düşüyor.

'TARAFTARI ELEŞTİRECEĞİM'

Taraftarı da eleştireceğim. 3-1'ken alakasız şekilde tempo tutuldu, biraz daha maçı yaşayabilirlerdi. Topyekün bir yol kazası.

MUSLERA'NIN PAYLAŞIMI

Muslera'nın paylaşımı ile ilgili 'az kaldı' olarak bakıyorsa hata yapıyordur. Uzun yıllardır forma giyiyor, iyi de para kazandı Galatasaray'da. Bu tepkisi kime? Sosyal medya tepkileri üzerinden kariyerine yön verecekse bence yanlış yapıyordur. Yerli bir oyuncu etkilenebilir ama Muslera'nın buna bakmaması lazım. Manidar bir paylaşım. Muslera'lık bir durum da yoktu maçta. Belli ki sosyal medyadan tepki aldı. Ama Galatasaray'da bir kaleci problemi yoktur. Evet topu oyuna sokarken tartışılabilir ama çok özel bir kaleci.

OSİMHEN İÇİN JUVENTUS VE CHELSEA İDDİALARI

Osimhen'in menajeri Roberto Calenda Galatasaraylı yöneticileri aradı ve görüşmek istediğini söyledi. Bu telefonda yapılan görüşme Osimhen'in Galatasaray'da mutlu olduğuna dair bir görüşmeydi. Bu hafta Osimhen'in menajeri İstanbul'a geliyor ve yöneticilerle görüşecek. Osimhen, Galatasaray'da mutlu ama bu hafta yapılacak görüşmede ne konuşulur şu anda bilemiyoruz.

Haberin Devamı

Chelsea ve Juventus'un Osimhen'i istemesi kadar normal bir şey yok. Galatasaray'daki sözleşmesinde Ocak ayında ayrılabilir diye bir madde yok. Galatasaraylıları endişelendirecek bir durum yok şu an için. Bu hafta içi bir görüşme yapılacak. Oyuncu Galatasaray'da mutlu, yönetim de bedeli ne olursa olsun çift haneli bir gelir de elde edilse yarı dönemde bu paraya tenezzül etmez. Sezon sonuna kadar takımda tutmaya çalışır.

Galatasarayda Osimhenin menajeri İstanbula geliyor Chelsea ve Juventus iddiaları sonrası toplantı

'BEN 75 MİLYONU VERİRİM'

75 milyon euro ise bedeli ben Galatasaray yönetiminin yerinde olsam bir kafa yorarım kaynak nasıl bulabilirim diye. 75'i veririm. Çok sıra dışı bir oyuncu.

'BAŞLANGIÇLAR BAZEN KÖTÜ OLABİLİR'

Jelert olmaz deniliyor ama Galatasaray iyi bir para verdi. Başlangıçlar bazen kötü olabilir. Pozitif düşünmek istiyorum.

Haberin Devamı

'GALATASARAY İÇİN FIRSATTI'

Artık Avrupa Ligi'ne gözler çevrildi. Olumlu başlangıcın Letonya'da alınacak galibiyetle devam etmesi isteniyor. Aslında Galatasaray için bir fırsattı bu hafta. Beşiktaş ve Fenerbahçe zorlu deplasmanlarda oynayacaktı.